Bella Hadid verschijnt als eerste in een look van Rihanna's modehuis Fenty

Het half-Nederlandse supermodel werd gespot in een Fenty original.

Bella Hadid Rihanna Fenty witte jurk
Getty Images

Het nieuwe modehuis van Rihanna is nog maar nét gelanceerd, maar wordt nu al veelvuldig besproken. De zangeres schrijft met Fenty dan ook geschiedenis: ze is de eerste zwarte vrouw die aan het hoofd staat van een modehuis onder de vleugels van het grote Franse luxe-conglomeraat LVMH. Dat doet ze met succes, want ze heeft nu al een horde aan fans, waaronder supermodel Bella Hadid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella in Fenty

Bella Hadid werd gisteren een paar uur voor de CFDA Awards gezien in New York. Terwijl ze 's avonds tijdens de ‘Oscaruitreikingen van de mode’ voor een zwarte halterjurk van Michael Kors koos, droeg ze eerder op de dag een ensemble van wit en groen van de hand van RiRi. Het half-Nederlandse supermodel combineerde de witte denim corsetjurk van Fenty met een paar limekleurige hakken en een zonnebril, tevens van Rihanna's modehuis.

witte denimjurk met corset van Rihanna's Fenty
De denim corsetjurk uit de eerste collectie van Rihanna’s Fenty modehuis.
Fenty.com

Shop

Succes van Fenty

De eerste collectie van Rihanna's luxemodehuis Fenty eind vorige maand in een exclusieve pop-up store in Parijs en is te koop op Fenty.com. Bella Hadid is de eerste beroemdheid die een look van het piepjonge modehuis droeg. Wij verwachten dat veel bekende (én minder bekende) gezichten haar voorbeeld spoedig zullen volgen, want als het succes van Fenty ook maar een beetje in de buurt komt van haar Fenty skincare- en haar Savage x Fenty lingerielijn, voorspelt dat veel goeds.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid