Balmain houdt geen modeshow maar muziekfestival in Parijs

Het Franse modehuis kiest voor een feestelijke manier om haar nieuwste collectie te tonen.

Fashion, Event, Crowd, Performance, Fashion design, Runway, Performance art, Stage, Audience,
Salvatore DragoneImaxtree

Balmains creative director Olivier Rousteing zorgt ervoor dat de shows voor het modehuis altijd een opvallend evenement zijn. Voor de presentatie van zijn nieuwste mannen lente/zomer 2020 collectie gaat de ontwerper all out, waar hij in plaats van een gebruikelijke modeshow een heus Balmain festival organiseert in hartje Parijs.

Balmain festival

De ontwerper organiseert op 21 juni het festival in het park Jardin des Plantes, een 384 jaar oude tuin midden in het hart van de stad. Het Balmain festival is onderdeel van het Parijse Fête de la Musique, een jaarlijks muziekfestival dat de hele nacht plaatsvindt in de straten van stad. Het nachtelijke evenement begint met de presentatie van de Balmain lente/zomer 2020 mannencollectie, gevolgd door een reeks live concerten samengesteld door Rousteing. De show van de nieuwe collectie zal plaatsvinden onder muziek van de Franse DJ Gesaffelstein, die Rousteing eerder kleedde in een custom Balmain-pak voor zijn optreden in Coachella dit jaar.

Goeddoel

Het evenement wordt ondersteund door (RED), een wereldwijde non-profitorganisatie die bewustzijn wilt creëren rondom hiv en aids en geld inzamelt om aids te bestrijden. Alle opbrengsten van het festival zullen worden gedoneerd aan de stichting. En er is nog meer goed nieuws; er is een kans dat jij het festival kunt bijwonen. Op vrijdag 7 juni om 12.00 's middags Nederlandse tijd geeft het modehuis maar liefst 1.500 gratis tickets weg voor het exclusieve festival. Houd de website en het Instagram-account van het modehuis de komende dagen dus goed in de gaten!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion