Sarah Jessica Parker wil jou mee uit shoppen nemen

Op deze manier kun je samen met SJP, a.k.a Carrie Bradshaw, schoenshoppen in New York.

White, Clothing, Pink, Beauty, Fashion, Purple, Shoulder, Dress, Photo shoot, Fashion design,
Getty Images

Hoewel de komst van een derde film er niet lijk te komen, blijft Sex and the City een serie die menig hart in de zeroes stal. Carrie Bradshaw blijft dan ook voortleven, waar Sarah Jessica Parker af en toe nog in de huid kruipt van haar oude personage. Zo ook nu. De actrice zet Carries liefde voor schoenen voort met een nieuw liefdadigheidsinitiatief waar fans voor een maal in de schoenen van Carrie Bradshaw kunnen staan.

Shoppen met Carrie Bradshaw

Op haar Instagram-account plaatste Parker een video waarin de titel-song van Sex and the City op de achtergrond klinkt, en het voor even lijkt alsof Carrie Bradshaw is teruggekeerd op je scherm. 'Ik vraag me gewoon af of iemand graag met mij in New York wil gaan shoppen voor schoenen?', zo stelt de actrice in het bericht. Parker werkt samen met het online fondsenwervingsplatform Omaze voor een liefdadigheidswedstrijd waarbij de winnaar en een vriend de kans zullen krijgen om met Parker te gaan winkelen in een van haar SJP Collection boutiques in New York.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Goeddoel

De wedstrijd ondersteunt de stichting genaamd Opening Act, een organisatie die openbare scholen in New York ondersteunt door gratis theaterprogramma's voor studenten te verzorgen. De gelukkige winnaars worden speciaal voor het evenement overgevlogen naar New York, waar een dag uit het leven van Sex and the City hen te wachten staat. Daarbij ontvangen de winnaars ieder twee paar schoenen uit de nieuwste collectie van Sarah Jessica Parker en wordt er een overnachting geregeld in een vier-sterren hotel. Via de website van Omaze kunnen verschillende bedragen worden gedoneerd om zo deel te nemen aan de wedstrijd. Ga jij een kans wagen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion