Gigi en Bella Hadid zorgen voor een office party op de catwalk bij Versace

En zien we daar de terugkeer van de zichtbare string?!

Gigi en Bella Hadid Versace Men's Fashion Week
Daniele OberrauchImaxtree

De Milaanse Men's Fashion Week voor het Lente/Zomer 2020 seizoen is in volle gang, met als een van de hoogtepunten de show van Versace. Met in totaal 58 looks, voor mannen én vrouwen, en een reeks aan bekende modellen was de show er weer eentje voor in de boeken. Traditiegetrouw liepen ook modellenzusjes Gigi en Bella Hadid mee, beiden heuse office party looks. En zien we daar nu een comeback van de zichtbare string? Oh, lord...

Versace Men's Lente/Zomer 2020

Tijdens de show in Milaan, met als decor een weelderige rozentuin met enkel roze licht, zagen we zowel looks voor mannen als vrouwen voorbijkomen op de catwalk. Donatella Versace koos voor een breed scala aan looks tijdens haar Men's Lente/Zomer 2020 show. Zo zagen we niet alleen veel leer, dierenprints en vele andere typische Versace-prints en silhouetten passeren, ook waren er heuse business looks te bewonderen op de catwalk. Met Gigi Hadid als hoogtepunt, gehuld in een leren jas annex jurk met riem en daaronder een blauw overhemd met stopdas. Naast Gigi zagen we modellen Irina Shayk, Anna Ewers, Stella Maxwell, Adut Akech en natuurlijk Bella Hadid voorbij wandelen op de ritmische tunes van Versace.

Fashion, Fashion model, Fashion show, Runway, Clothing, Haute couture, Spring, Event, Public event, Model,
Gigi Hadid op de catwalk bij Versace Men’s Lente/Zomer 2020.
Daniele OberrauchImaxtree

Bekijk de complete show hier terug.

De terugkeer van de exposed thong

Maar daarmee was het nog niet gedaan. Verschillende trends uit de jaren negentig en begin 2000 werden opgerakeld tijdens de show, met in het bijzonder een zichtbare Versace-string, gedragen door model Bella Hadid. Of we het nu willen of niet, de comeback van de zogeheten "exposed thong" is on its way. Want ja, als er iemand is die letterlijk iedere nineties/zeroes trend terug kan laten komen, dan is het Bella Hadid wel.

Fashion, Fashion model, Clothing, Fashion show, Runway, Haute couture, Outerwear, Event, Jacket, Waist,
Bella Hadid op de catwalk bij Versace Men’s Lente/Zomer 2020.
Daniele OberrauchImaxtree
Clothing, Fashion, Haute couture, Fashion model, Neck, Waist, Abdomen, Trunk, Outerwear, Human body,
De "exposed thong" van Versace.
Alessandro VieroImaxtree

Eind jaren negentig en in de beginjaren van de nieuwe eeuw werd ongeveer iedere it-girl gezien met de zichtbare string, die net iets boven een veel te lage heupbroek uitpiepte. Zo waren het Britney Spears, Christina Aguilera en Paris Hilton (inclusief Juicy Couture tracksuit) de gewaagde trend eigen maakten. Actrices Gillian Anderson en Halle Berry durfden zelfs met een string te verschijnen op de rode loper. Ook werd er een liedje gemaakt over het fenomeen; wie kent de fameuze Thong Song van Sisqo nog?

9th Annual MTV Movie Awards
Halle Berry tijdens de MTV Movie Awards in 2000.
Steve GranitzGetty Images

Maar ook recent zagen we de exposed thong verschijnen. Zo wijdde Kim Kardashian er een Instagrampost aan (in een string van Tom Ford voor Gucci) en maakte Hailey Bieber onlangs nog haar opwachting tijdens het Met Gala in een lichtroze jurk met laag rugdecolleté van Alexander Wang, waarbij een string er bovenuit stak. Hoewel het thema Camp was, lijkt de trend nu, met Bella's look voor Versace, toch echt door te zetten. De tijd (en onze Instagramfeeds) zal het leren.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Hailey Bieber op de roze loper bij het Met Gala 2019.
Neilson BarnardGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid