Romy Boomsma ontwerpt collectie voor Amsterdamse juwelenmerk Anna + Nina

Vogue's columniste Romy gaat aan de ontwerptafel voor juwelenmerk Anna + Nina.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Influencer en Vogue columnist Romy Boomsma komt stilaan meer vanachter haar telefoonscherm vandaan. Op Instagram deelt ze dagelijks haar visie op het moederschap, duurzame mode en beauty met haar trouwe volgers. Maar nu mocht ze aan de ontwerptafel voor het Amsterdamse juwelenmerk Anna + Nina waarvoor ze een exclusieve collectie neerzette. 'Ik wilde iets maken dat tijdloos is, sieraden voor je persoonlijke schatkistje of subtiele sieraden die je aan je kinderen zult doorgeven.'

Gouden collectie

De AN x Romy-collectie die vandaag gelanceerd werd, was in oogopslag uitverkocht. De 17-delige collectie die Romy exclusief voor het merk ontwierp bestaat uit veertienkaraats gouden ringen, halskettingen en bedeltjes in de vorm van een zwaard, bloemen en ja, Pinocchio. De collectie zit vol persoonlijke symboliek. De kleine gouden zonnebloemen, als charm of verwerkt in een ragfijn halskettinkje en armbandje, verwijzen naar de eerste bloemen die zij van haar grote liefde Arie kreeg.

Pronkstuk

Haar pronkstuk van de collectie? De Ruby Ring, geïnspireerd op de ring die haar zusje destijds van haar moeder kreeg. Een prachtige handgemaakte ring met citrien en zes kleine robijnen. En omdat we helemaal fan zijn van Romy's stijl volgen we haar advies op wanneer ze aanraadt om deze eyecatcher te dragen in combinatie met de Amulet Earring Charm in je oor voor een kleurrijke match.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hartstikke trots

Op Instagram vertelt de 28-jarige Boomsma: 'Carte blanche kreeg ik dus het is een enorm persoonlijke collectie geworden. Ik wilde sieraden die je los kan kopen, dragen en combineren met wat je al hebt of nog zal gaan verzamelen. Het is veertienkaraats goud dus alles blijft mooi en hoeft nooit meer af als je niet zou willen. Ook de edelsteen kettinkjes zijn afgewerkt met 14kt goud dus ook die blijven eeuwig mooi. ... Ik ben een beetje overweldigd door alle ontzettend enthousiaste reacties (en crazy presale) maar vooral hartstikke blij, trots en dankbaar.'

De prijzen van de sieraden met kleurrijke edelstenen als robijn, rozenkwarts, amethist, lapis lazuli en turquoise uit Romy's collectie voor Anna + Nina varieren tussen de 69,95 euro en 449 euro. De collectie is vanaf vandaag te verkrijgen in het Atelier op de Reguliersgracht in Amsterdam en en je kan je pre-order nu al online plaatsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion