Kijk binnen in Gucci's nieuwe boetiek op de Place Vendôme geheel gewijd aan juwelen

Bij de lancering van Gucci's eerste high jewelry-lijn Hortus Deliciarum hoort natuurlijk ook een boetiek.

Gucci opent eerste boutique met high end sieraden op de Place Vendôme in Parijs
Gucci

Gucci opent binnenkort de deuren van hun eerste high jewelry boetiek. De winkel is gelegen aan de Place Vendôme, het epicentrum van hoogwaardige juwelen. Bij de lancering van Gucci's eerste high jewelry-lijn Hortus Deliciarum hoort natuurlijk ook een boetiek. De nieuwe high end juwelenlijn en de winkel geven de visie van Gucci’s creative director Alessandro Michele perfect weer.

Gucci opent binnenkort de deuren van hu eerste sieraden boetiek in Parijs 
Gucci

Place Vendôme

De nieuwe Gucci-boetiek is gelegen aan Place Vendôme 16, perfect gepositioneerd tussen alle andere high-end juwelenmerken. Het prestigieuze plein huist boetieks van merken zoals onder anderen Van Cleef & Arpels, Chaumet en Chanel. De binnenkant van de boetiek is al even impressionant als de juwelen die in de etalage staan. Het interieur bestaat uit kasten van zwart geverfd hout en zijn afgewerkt met Verde Acqua-satijn en grote antieke spiegels. De vloer heeft een monochroom mozaïekdesign bestaande uit Nero Marquina- en Thassos-marmer. Het design van de boetiek is helemaal afgestemd om de kleurrijke sieraden te laten uitspringen. Een grote tegenstelling in vergelijking met de andere Gucci-boetieks die juist uit meerdere felle kleuren bestaan die ook in de collectie voorkomen.

Gucci opent binnenkort de deuren van hun eerste sieraden boetiek in Parijs
Gucci

Hortus Deliciarum

De juwelencollectie bestaat uit meer dan 200 verschillende one of a kind juwelen. De items zijn geïnspireerd op het poëtische en caleidoscopische universum van Gucci's Alessandro Michele. Het eerste deel van de collectie geeft de klassieke symbolen van eeuwige liefde weer, het tweede deel is een ode aan het majestueuze dierenrijk waarin mythische wezens en fauna uit de oudheid terugkomen. En in het derde deel staat simpliciteit centraal, maar wel met maximale allure, zoals we van Gucci gewend zijn.

Bekijk hieronder de volledige Hortus Deliciarum-collectie:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion