Game night? Louis Vuitton lanceert designer jenga

Voor een luttele 2100 euro kun je het spel bemachtigen.

Jenga ouderwets? Niet met deze Louis Vuitton designer jenga 
Louis Vuitton

Louis Vuitton is geen vreemde als het gaat om het uitbrengen van 'bijzondere' accessoires. Het modehuis bracht onlangs hun eigen draadloze koptelefoon uit, en een LV ping pong set en kleurboeken zijn ook een feit. Mocht je nog op zoek zijn naar het meest fashionable spel om met je vrienden te spelen, dan kun je nu je hart ophalen met deze designer jenga.

Een modieuze aanwinst voor jouw game night. Louis Vuitton designer jenga 
Louis Vuitton Monogram Tower
Louis Vuitton

Jenga

Normaal kost een klassieke jenga set rond de twintig euro, maar voor een echte designer jenga moet je wel even 2100 euro neertellen. Normaal zou het advies zijn een nachtje te slapen over een dergelijk grote aankoop. De designer jenga van Louis Vuitton was echter in één klap uitverkocht. De stenen zijn gemaakt van kleurrijk plexiglas met het monochram-logo van het modehuis. Het spel bestaat uit 54 stenen en zitten in een plexiglas doos met een leren handvat, zodat het over makkelijk mee te nemen is.

Louis Vuitton speelkaarten voor je volgende game night
Louis Vuitton speelkaarten
Louis Vuitton

Zomerspelen

Als je op de Louis Vuitton webshop kijkt dat zie je dat jenga niet het enige spel is dat het modehuis verkoopt. Naast jenga verkopen ze ook luxueuze speelkaarten en Louis Vuitton Memory, allemaal verpakt in leren doosjes. Ben je meer een buitenmens? Dan heb je waarschijnlijk meer interesse een heuse Louis Vuitton volleybal, springtouw of beach tennisset.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion