Goed nieuws voor de fans: Diesel lanceert speciale La Casa de Papel-collectie

De exclusieve collectie bestaat onder andere uit de iconische rode overalls uit de Netflix-hit.

Diesel La Casa de Papel collectie
Diesel

Het nieuwe seizoen van de Spaanse hitserie La Casa de Papel verschijnt bijna op Netflix - op 19 juli om precies te zijn. Om de komst van het derde seizoen groots te vieren brengt Diesel een speciale La Casa de Papel-collectie op de markt, volledig in thema van de populaire serie.

Red, Outerwear, Hoodie, Jacket, Portrait, Hood, Darkness, Photography, Night,
Diesel

Diesel x La Casa de Papel

Volgens Diesel is de samenwerking de ideale match wegens het speelse, provocerende en rebelse karakter dat de serie en het modelabel delen. Zo ontwierp Diesel ontwierp de iconische rode overalls die in het derde seizoen te zien zijn. Tijdens het ontwerpproces heeft het modelabel diens utility-wear samengevoegd met de esthetiek van La Casa de Papel. Dat heeft zich geuit in een exclusieve collectie, bestaande uit jumpsuits, hoodies, sweaters en T-shirts - speciaal voor de echte fans. Alle items, inclusief een reversible jack, komen in de kleuren zwart, rood en wit.

Room, Event, Classroom, Table, Talent show, Performance,
Diesel

Naast het uitbrengen van een heuse collectie biedt Diesel La Casa de Papel-fans de kans een unieke rode jumpsuit uit de serie te bemachtigen. Kans maken doe je via deze link.

Beauty, Fashion, Yellow, Shoulder, Photo shoot, Photography, Long hair, Model, Black hair, Fashion design,
Diesel

La Casa de Papel seizoen 3

Het derde seizoen van La Casa de Papel, ook wel Money Heist genoemd, is vanaf volgende week vrijdag te zien op Netflix. In verschillende trailers die zijn vrijgegeven door de streamingdienst zagen we dat onder andere Tokio, Rio, Denver, Nairobi, El Profesor en Raquel genieten van het geld dat zij buit hebben gemaakt (een luttele 924 miljoen euro per persoon) en hun vrijheid op exotische locaties. Maar het duurt niet lang of die rust wordt hevig verstoord. Zo wordt de schuillocatie van Tokio en Rio ontdekt door de Spaanse overheid. Rio wordt gearresteerd, maar gelukkig weet Tokio te ontsnappen. Ze gaat op zoek naar El Profesor in Thailand om samen een nieuw plan te bedenken. De hele bende wordt vervolgens bij elkaar gebracht en ze bereiden zich voor op een nieuwe missie: Rio bevrijden. Hoe ze dat gaan doen? Gewoon, door een nieuwe bankoverval te plegen. De rode overalls en Salvador Dali-maskers maken een comeback, net als een oude bekende.

Red, Room, Event, Job,
Diesel

La Casa de Papel seizoen 3 verschijnt op 19 juli op Netflix. Ook de Diesel x La Casa de Papel-collectie is vanaf die datum beschikbaar, zowel online als in geselecteerde winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion