Zendaya en Tommy Hilfiger keren terug naar New York met nieuwe TommyNow-show

Voor de nieuwste show keert het Amerikaanse modehuis terug naar zijn roots.

tommy-hilfiger-zendaya-new-york
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger presenteert zijn nieuwste collectie in samenwerking met actrice en zangeres Zendaya tijdens New York Fashion Week. De TOMMYNOW x Zendaya-collectie zal in het historische Apollo Theater in New York worden getoond op 8 september. Dit maakt Tommy Hilfiger bekend middels een persbericht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sterke vrouwen

Net zoals de vorige collectie die het Amerikaanse modehuis in Parijs toonde, zal de aanstaande herfst 2019-show gewijd zijn aan vrouwelijkheid, vrouwelijke kracht en diversiteit. De collectie is geïnspireerd op iconische artiesten als Aretha Franklin en Ella Fitzgerald die vaak in het historische theater een optreden verzorgden. Dit is de tweede collectie die Tommy Hilfiger heeft gemaakt in samenwerking met Zendaya.

Verheugd

Tommy Hilfiger stelt in het persbericht dat hij ontzettend uitkijkt om terug te keren naar New York: 'na een reis om de wereld met TOMMYNOW en een onvergetelijke show in Parijs met Zendaya, ben ik verheugd om terug te keren naar waar onze ‘see-now-buy-now’-reis begon. Zendaya's wens om TOMMYNOW naar Harlem, New York te brengen, voelde als een goede volgende stap in het uiten van haar toekomstvisie.'

'See-now-buy-now'

Ook nu maakt Tommy Hilfiger wederom gebruik van het see-now-buy-now model waarbij de nieuwe items gelijk na de show te koop zijn. De laatste keer dat Hilfiger showde in New York was in 2016. Sindsdien heeft hij zijn shows gehouden Los Angeles, Londen, Milaan, Shanghai en Parijs. De nieuwe collectie zal verkrijgbaar zijn in Tommy Hilfiger winkels en in de online webshop van het merk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion