Nederlandse ontwerper Daniëlle Cathari lanceert vierde collectie met adidas

Adidas ambassadeur Kendall Jenner is weer het gezicht van de collectie.

Clothing, Yellow, Leg, Outerwear, Fashion, Shoulder, Fashion model, Photo shoot, Footwear, Trousers,
Adidas

Nederlandse ontwerper Daniëlle Cathari lanceert haar vierde collectie in samenwerking met adidas Originals. De Amsterdamse Daniëlle begon vorig jaar haar samenwerking met het Duitse sportmerk. De vierde collectie zal wederom bestaan uit nieuwe versies van de iconische adidas trainingspakken. Kendall Jenner is net als bij de debuutcollectie weer het gezicht zijn van de campagne.

Adidas Originals en Daniëlle Cathari herfst/winter 2019
Adidas Originals en Daniëlle Cathari herfst/winter 2019
Adidas

De collectie

De herfst/winter 2019-collectie speelt met verschillende contrasten, waaronder vrouwelijk silhouetten vs. mannelijk silhouetten en sportieve materialen vs. delicate stoffen. In de collectie zien we naast nieuwe ontwerpen ook Daniëlle's signature 'deconstructed' look terugkeren. Net als bij haar eerdere samenwerking met adidas is muze Kendall Jenner wederom het gezicht van de campagne.

Kendall Jenner voor Adidas Originals en Daniëlle Cathari herfst/winter 2019
Kendall Jenner voor Adidas Originals en Daniëlle Cathari herfst/winter 2019
Adidas

Daniëlle x Adidas

Cathari's samenwerking met adidas begon in september 2017, toen ze in de V-files show tijdens New York Fashion Week haar collectie van 'deconstructed' adidas trainingspakken presenteerde. Dit trok de aandacht van het Duitse sportmerk. Een paar maanden later, in februari 2018 kwam haar eerste collectie met adidas Originals uit. In een interview met Vogue.com vertelt ze dat adidas haar via Instagram had benaderd, en vervolgens werd de jonge ontwerper uitgenodigd op het adidas hoofdkantoor in Duitsland. Hier werd ze gekoppeld aan ambassadeur Kendall Jenner. Jenner hielp met het creatieve proces van de collectie en werd later het gezicht van de debuut collectie. In datzelfde jaar studeerde Daniëlle af, en haar eerste eigen collectie, DC DROP1, bestaande uit minimalistische sweaters en trainingsbroeken.

Kendal Jenner voor Adidas Originals en Daniëlle Cathari
Kendall Jenner voor Adidas Originals en Daniëlle Cathari
Adidas

De vierde collectie van Daniëlle Cathari voor adidas is vanaf nu te koop op adidas.nl, in adidas Originals Stores en in geselecteerde winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion