Philips en modelabel Ninamounah gaan samenwerking aan voor Pride Amsterdam

Life is better when #youareyou.

Victoria False met het Pride t-shirt aan.
Fotografie: Nikola Lamburov voor Winq.

Philips en modelabel Ninamounah hebben de handen ineengeslagen om inclusiviteit te promoten. De merken hebben samengewerkt aan een T-shirt ontwerp speciaal voor Pride Amsterdam, dat plaatsvindt van zaterdag 27 juli tot zondag 4 augustus. De Philips x Ninamounah T-shirts zullen door alle 1500 vrijwilligers tijdens Pride Amsterdam en op de Philips boot tijdens de parade op 3 augustus gedragen worden.

Phillips x Ninamounah

Philips neemt als officiële partner deel aan de botenparade tijdens Pride Amsterdam, met als credo: 'Life is better when #youareyou'. Samen met Amsterdam Fashion Week heeft Phillips gezocht naar een modelabel dat het belang van diversiteit kan benadrukken, en Ninamounah bleek de perfecte match. Het modelabel draagt inclusiviteit uit in haar collecties, en doorbreekt stereotypes door middel van uitgesproken kleding. De samenwerking tussen Ninamounah en Phillips resulteerde in een T-shirt ontwerp waarin een golf van liefde eindigt met een icoon op het hart van de drager van het t-shirt, die het gehele de gehele LGBTQIA+ gemeenschap symboliseert.

White, Standing, Suit, Fashion, Sitting, Blazer, Footwear, Photography, Formal wear, Outerwear,
Ambassadeurs Imran Khan Marwat en Daphne Kartini Martoredjo in het Philips x Ninamounah T-shirt.
Philips x Ninamounah

Portretten

Het grootste Gay-magazine van Nederland, Winq, heeft meegewerkt aan de samenwerking tussen Phillips en Ninamounah. Winq heeft twaalf bijzondere personen gevraagd naar hun kijk op inclusiviteit en hun verbinding met Pride. Hieruit kwam een serie portretten, waarbij de geïnterviewde het speciale Pride t-shirt dragen. Bekijk de video over het project hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van LGBTQIA+