Viktor & Rolf ontwerpt speciaal Pride T-shirt voor Hema

Op zaterdag 3 augustus krijgen de Amsterdamse grachten weer alle kleuren van de regenboog tijdens de Canal Pride.

Viktor & Rolf Hema pride t-shirt
Imaxtree

Over een week is het zover: de start van de jaarlijkse Pride Week, waarin vrijheid, liefde en tolerantie uitbundig wordt gevierd. Speciaal voor die gelegenheid heeft het Nederlands ontwerpersduo Viktor & Rolf een bijzonder T-shirt ontworpen voor Hema. Op het shirt staat de boodschap "Love is for everyone" - in regenboogletters.

Viktor & Rolf x Hema

Op Instagram delen zowel Viktor & Rolf als Hema de lancering van het nieuwe T-shirt. 'Liefde is voor iedereen. Daarom hebben we samen met @viktorandrolf speciaal voor Pride een T-shirt ontworpen. Vanaf vandaag verkrijgbaar in Amsterdam en online. Vier de liefde met ons mee!' klinkt de boodschap van Hema. De exclusieve T-shirts zijn verkrijgbaar in slechts tien filialen van het warenhuis in Amsterdam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op het Instagram-account van Viktor & Rolf hebben ook de ontwerpers een post gewijd aan het Pride T-shirt. 'Door samen te werken met Hema tijdens Pride bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap: Love is for everyone,' aldus Viktor & Rolf. Met de opbrengst van het T-shirt steunt het modehuis het COC, de belangenorganisatie voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie. De complete opbrengst zal naar het COC gaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pride Week

Juni is de officiële Pride Month, maar de ook rest van de zomer zijn er talloze evenementen in Nederland om de liefde en vrijheid te vieren. Zo wordt in Amsterdam van 27 juli tot en met 4 augustus Pride Week georganiseerd, met als absolute hoogtepunt de Canal Pride op de Amsterdamse grachten die dit jaar op 3 augustus weer plaatsvindt. Speciaal voor Pride Week heeft Vogue een heuse Pride Guide samengesteld, met daarin de leukste festivals en to do's op een rij. Benieuwd naar de complete agenda? Die vind je hier. Happy Pride!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van LGBTQIA+