Vans lanceert de ideale waterschoenen in samenwerking met Opening Ceremony

Deze kleurrijke sneakers kunnen zo mee naar het strand.

Vans Opening Ceremony sneakers
Vans x Opening Ceremony

Mocht je nog het strand willen bezoeken in deze zomermaanden, in binnen- of buitenland, dan hebben we zojuist het ideale schoeisel voor je gevonden. Zo lanceert Vans in samenwerking met Opening Ceremony een knap paar transparante sneakers, die zeker niet onderdoen voor de bekende waterschoenen van back in the days.

Vans x Opening Ceremony

De beroemde slip-on sneaker van Vans heeft in samenwerking met Opening Ceremony een make-over ondergaan voor de nieuwe capsule collectie "Transparent Pack". De sneaker - die van origine zwart-wit geblokt was, bedoeld voor skatende publiek - is doorzichtig en verschijnt in vier kleuren om te matchen met je (high-waisted) bikini of badpak: "Sharp Green", "Knockout Pink", "True White" en "Black". Zowel het logo van Vans als van Opening Ceremony zijn in het ontwerp verwerkt.

Footwear, Pink, Slipper, Capsule, Pill, Shoe, Material property,
Vans x Opening Ceremony

De schoenen doen sterk denken aan de beruchte, opengewerkte waterschoenen met bandjes die ideaal zijn voor in het water of op het strand. De Vans x Opening Ceremony sneakers bieden een alternatief voor iedereen die graag in of om het water is, maar er ook modefähig bij wil lopen.

Orange, Textile,
Vans x Opening Ceremony

De Vans x Opening Ceremony collectie is vanaf vrijdag 19 juli beschikbaar, via de website van Opening Ceremony. De bijzondere sneakers zijn zowel voor vrouwen als mannen, en kosten omgerekend ongeveer 66 euro (maat 35 tot en met 46). Ideaal als je nog het perfecte paar waterschoenen zoekt voor je summer holiday.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion