Jennifer Lopez' iconische Versace-jurk is nu verkrijgbaar als sneaker

Mocht je het diepe decolleté niet helemaal aandurven.

Jennifer Lopez Versace jurk sneaker
Getty Images

Het mag dan misschien twintig (!) jaar geleden zijn, de iconische blauw-groene Versace-jurk met diep decolleté die Jennifer Lopez droeg op de rode loper van de Emmy Awards zullen we nooit vergeten. De jurk maakt in 2019 weer een comeback, maar dan als een compleet ander item. Zo heeft Versace de handen ineen geslagen met sneaker store Concepts, om zo de legendarische jurk te vertalen in een heuse sneaker.

Versace sneaker

Speciaal voor het twintigjarig jubileum van de jurk én Lopez' vijftigste verjaardag (ja, de zangeres wordt écht vijftig deze week) ontwierpen Versace en Concepts een sneaker in de stijl van de iconische jurk. De sneaker is diepgroen met een print van palmbladeren, en heeft een nude-kleurige "tong" om zo JLo's diepe decolleté na te bootsen. De sneaker heeft een dikke, witte zool en Versace's typische "chain"-print op de neus van de schoen. Bekijk het bijzondere ontwerp onderstaand.

Zie jij jezelf wel rondlopen in dit tropische schoeisel? Goed nieuws, want de sneakers zijn nog niet uitverkocht. Wel kosten ze een klein fortuin; op de website van Concepts kun je ze bestellen voor 1.075 dollar, omgerekend zo'n 960 euro. Maar dan kun je wel een stukje iconische modegeschiedenis aan je schoenencollectie toevoegen.

Toeval

Wat veel mensen niet weten, is dat Jennifer de iconische jurk bijna in de kast (van haar styliste) had laten hangen. Zo vertelt de zangeres in een recente video dat zij en haar styliste twijfelden tussen de Versace-jurk en een andere, minder gewaagde optie. Jennifers styliste was van mening dat de andere jurk een beter idee was, gezien de groene jurk met bladeren-print al een aantal keer eerder was gedragen op een rode loper. Maar uiteindelijk kozen ze toch voor het legendarische Versace-ontwerp. Dat is maar goed ook, want anders hadden we de iconische look uit de geschiedenis van rode loper-momenten moeten missen. En dat was gewoon zonde geweest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion