Een volledig Dior-interieur? In de nieuwe Parijse boutique shop je het gewoon

De nieuwste winkel van het Franse modehuis is gewijd aan Christian Diors passie voor interieurontwerp.

dior interieur winkel parijs
Photo: Adrien Dirand / Courtesy Dior

Lang voordat Christian Dior een gewaardeerde ontwerper werd wilde hij architect worden. Gedurende zijn werkzame leven, dat tragisch werd afgebroken toen het merk slechts tien jaar bestond, ging Dior zich steeds meer focussen op het belang van interieur in zijn winkels. Nu opent het Franse modehuis ter ere van Diors passie een gloednieuwe winkel in Parijs, speciaal voor alle liefhebbers van woonaccessoires.

Shelf, Shelving, Furniture, Room, Wall, Interior design, Turquoise, Table, Wood, Ceramic,
Adrien Dirand / Courtesy Dior

Dior-approved

Het Dior Maison is gelegen op de befaamde Avenue Montaigne, slechts enkele voetstappen verwijderd van de flagship store van het merk. De boetiek biedt een breed scala aan woonaccessoires, rieten meubels en delicaat porselein, versierd met prints van ginko-bladeren en lelietjes-van-dalen (een van de favoriete bloemen van Dior).

Room, Property, Interior design, Building, Furniture, Ceiling, Dining room, Lighting, Real estate, Home,
Adrien Dirand / Courtesy Dior

Fans zullen ook talloze items vinden die zijn bedrukt met de kenmerkende toile de jouy-print, die te vinden is op tassen, beddengoed en borden. Daarnaast biedt de winkel ook wandtapijten en kussens gemaakt van delicate stoffen, mediterrane vazen en kandelaars. Kortom, de nieuwe locatie biedt alles voor een stijlvol, Dior-approved huis. Mocht je binnenkort naar Parijs gaan is deze plek een aanrader, net zoals het Dior-café.

Decoration, Centrepiece, Yellow, Rehearsal dinner, Tablecloth, Table, Champagne stemware, Tableware, Flower, Branch,
Adrien Dirand / Courtesy Dior

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion