Gucci's nieuwste sneaker is de perfecte schoen voor iedere kattenliefhebber

Voor wie geen genoeg kan krijgen van furry felines.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Toegegeven: er is weinig dat Alessandro Michele niet cool weet te maken. Waar cat lady normaal een vrij discutabele bijnaam is (al is er natuurlijk niks mis met een fijn dier als huisgenoot), weet Gucci's creative director ons allen weer te veranderen in, nou, een kattenvrouwtje dus. Of in ieder geval, een liefhebber. Want mocht je dat nog steeds niet zijn, dan brengt de nieuwe chunky sneaker van het Italiaanse modehuis daar wel verandering in.

Gucci's Rhyton Sneaker

Gucci lanceerde de afgelopen tijd al vaker variaties op hun Rhyton Sneaker, zoals met een vintage aardbeienprint. Nu is daar dus een nieuwe illustratie, met een kat die we al kennen van voorgaande jacks, sweaters, mutsen, T-shirts en zelfs Gucci's interieurcollectie. Op de tekening is een zwart-wit kat te zien met gele of groene ogen, geïnspireerd op oude ansichtkaarten. De sneaker representeert tevens Alessandro Michele's grote liefde voor dieren, waar de overleden Karl Lagerfeld over mee had kunnen praten.

gucci-katten-sneaker
Courtesy of Gucci

Shop

De chunky sneaker, met het silhouette van een dad shoe, is gemaakt van Italiaans leer. De schoen komt met een dikke rubberen zool en is helemaal wit met een tekening van een kat op de zijkant. Een geinige toevoeging aan iedere garderobe, mocht je nog niet genoeg sneakers in huis hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion