Chanel stelt de ultieme zomerplaylist samen met deze beroemde artiesten

Luister naar de persoonlijke favorieten van Pharrell Williams en Caroline de Maigret.

chanel-playlist-zomer-celebrities
Chanel 1991 / Karl Lagerfeld

Wie Chanel op de voet volgt (en laten we wel wezen: who doesn't), weet dat het Franse modehuis een verfijnde smaak op muziekgebied heeft als we afgaan op hun catwalkplaylist. Soms is daar pop en funk en af en toe zelfs techno, maar dan natuurlijk wél met gesampelde vocals (lees: knap lastig te achterhalen). Gelukkig gloort er nu hoop voor ieder die op z'n Chanels wil swingen, want het modehuis lanceert samen met een handjevol bekende artiesten wat ultieme zomerse playlists.

Muziek Chanel-shows

Chanel kwam vorig jaar al met #TheSoundofChanel, waarbij het modehuis exclusief voor Apple Music een collectie afspeellijsten samenstelde die wereldwijd toegankelijk zijn. In 2018 lag de focus echter 'alleen' nog maar op het publiceren van de beste nummers uit de laatste Chanel-shows (waarvoor we sound-designer Michel Gaubert nog steeds dankbaar zijn), maar nu doen óók een aantal vrienden van het modehuis een duit in het zakje.

Caroline de Maigret en Pharrell Williams

Dus, van wie we hun persoonlijke favorieten op muziekgebied kunnen horen? Om te beginnen: Chanel-ambassadeur Caroline de Maigret, die uiteraard met heerlijke Franse klassiekers op de proppen komt (mon amour, mon ami!). Dan: Pharrell Williams, die nog een prachtige hommage aan Karl Lagerfeld bracht tijdens zijn grootste herdenking. Het multitalent komt met maar liefst 100 (!) suggesties, waar zowel Solange Knowles als Billy Ocean tussen schitteren.

Alle Chanel-playlists

Wie echt lang achterover wil leunen met de deuntjes van Chanel, kan ook nog de playlists van Soo Joo Park (die naast Chanel-ambassadeur ook DJ is, dus zij kan het weten) en zanger en acteur Sébastien Tellier beluisteren, die met zwoele suggesties voor iedere zomeravond in het park komt. Beluister alle Chanel-playlists hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion