Deze namen zullen naast Ronald van der Kemp ook showen op Amsterdam Fashion Week

Het ziet er veelbelovend uit voor de september-editie van Amterdam Fashion Week.

Event, Fashion, Performance, Tradition, Temple, Tourism, Ceremony, Stage,
Getty Images

Amsterdam Fashion Week heeft heel wat transformaties ondergaan, waarbij er voor de nieuwste editie wel een heel bijzondere verrassing op het programma staat: modeontwerper Ronald van der Kemp zal fashionweek met een vast en zeker zinderende show openen. Hiernaast zijn er zojuist nieuwe namen bekendgemaakt die toegevoegd zijn aan het programma van de Amsterdamse fashionweek, dat van donderdag 5 september tot en met zaterdag 7 september a.s. zal plaatsvinden.

Nieuwe namen

Zo maakte Amsterdam Fashion Week zojuist bekend dat ook MARTAN, Batavia Stad en Duran Lantink (bekend van de viral' vaginabroek' die Janelle Monáe droeg in videoclip PYNK en die nu ook tentoongesteld wordt in het Centraal Museum) zullen showen. Ook Tassenmuseum Amsterdam en Scotch & Soda zullen deelnemen aan deze september-editie. Zo zal Scotch & Soda een 'Art Night' hosten. Terwijl Vogue-stylist Martien Mellema voor het iconische tassenmuseum eenentwintig veelbelovende ontwerpers uit de laatste lichting eindexamenstudenten van de Nederlandse academies heeft geselecteerd. Met het designerduo achter MARTAN ben je misschien nog niet bekend, maar zij worden binnengehaald als het nieuwe jonge talent. Hun modeshow zal plaatsvinden tijdens een brunch in Droog. De AFW Industry Talks zullen dit jaar in het teken staan van vrouwelijk entrepreneurschap, innovatie en duurzaamheid, in samenwerking met Helsinki Fashion Week bij Fashion for Good. Terwijl influencer Lizzy van der Ligt terugkeert met haar merk Le Cafe Noir Studio. Voor de laatste updates houd je de social media van Amsterdam Fashion Week in de gaten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion