Taylor Swift en Stella McCartney lanceren samen een collectie ter ere van Swifts nieuwe album

De complete collectie is gewijd aan Swifts album Lover, dat deze week uitkomt.

taylor-swift-stella-mccartney-collectie
Stella McCartney

Het duurt niet lang meer of fans van Taylor Swift kunnen naar haar nieuwe album Lover luisteren. Het langverwachte album breekt nu al records, maar komt pas deze week – op vrijdag – uit. Om dat te vieren lanceert de zangeres een speciale capsule collectie met de Britse ontwerper Stella McCartney. En van die Stella McCartney x Taylor Swift collectie zijn nu beelden, die we onderstaand al voor je hebben verzameld.

Stella McCartney x Taylor Swift

De collectie bestaat uit ready-to-wear items en accessoires die allemaal in het teken staan van Swifts nieuwe album Lover. Het idee van de samenwerking ontstond nadat de zangeres en de ontwerpster elkaar ontmoetten na een concert van Taylor in Londen. 'Toen ik meer tijd besteedde in Londen maakten Stella en ik wandelingen, dronken we cocktails en hebben we veel over het leven gepraat,' aldus Swift in het interview met de Amerikaanse Vogue. 'Dus toen ik bezig was met het schrijven van mijn album heb ik haar naam verwerkt in een van mijn nummers, en toen ik haar het album liet luisteren zei ik, "Zullen we iets doen samen?"'

McCartney stemde vrijwel direct in. 'Ik kon niet geloven dat mijn naam in een nummer van Taylor Swift voorkomt! Nadat Taylor mij het complete album liet luisteren, kreeg ik veel inspiratie voor het ontwerpen van een collectie die vooral om muziek draait,' aldus de Britse ontwerper. En zo gebeurde het: de twee sloegen de handen ineen voor een kleurrijke capsule collectie.

Bekijk de complete collectie

De Stella x Taylor Swift collectie bestaat uit kleurrijke jasjes, sweaters, T-shirts, tassen en accessoires in pasteltinten en met veel tie-dye print (een van de grootste trends deze zomer). Ook staan er veel quotes van Swifts nieuwe album op de producten. Alle items zijn geproduceerd volgens McCartneys richtlijnen wat betreft duurzaamheid, ofwel: geen gebruik van leer en enkel duurzame productieprocessen. Zo bestaan de items grotendeels uit biologisch katoen. De collectie wordt aanstaande donderdag 22 augustus gelanceerd tijdens Taylors albumlancering op YouTube. Meer details over prijzen en verkrijgbaarheid worden dan bekend gemaakt. Bekijk alle Stella x Taylor Swift items hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion