Move over, Victoria's Secret: Rihanna zal haar Savage x Fenty tv-show op tv uitzenden

Zit je al klaar? Dit najaar wordt het kijken naar het Savage x Fenty lingerie-spektakel.

Clothing, Costume, Fashion, Lingerie, Cosplay, Event, Undergarment, Fictional character,
Getty Images

Met Victoria's Secret gaat het momenteel niet te best: de verkoopcijfers dalen, modellen zoals Karlie Kloss lopen niet langer mee omdat hun 'persoonlijke waarden niet stroken met die van het lingeriemerk' en als klap op de vuurpijl zal de jaarlijkse lingerieshow ook niet meer worden uitgezonden. Tijd voor nieuwe, meer inclusieve en body-positive merken om dat gat op te vullen. Waaronder Rihanna's Savage x Fenty, waarvoor de zusjes Hadid eerder ook al over het plankier gingen. Bovendien blijkt nu dat ze haar lingeriespektakel dit jaar zal uitzenden op televisie. Zet dat maar vast in je agenda.

September show

Zo maakte de singer-songwriter-turned-designer op Instagram bekend dat ze een evenement van formaat aan het plannen is rondom de Savage x Fenty-collectie. De uitzending hiervan zal gestreamd worden op Amazon Prime Video op 20 september. 'We werken aan het creëren van de meest stoutmoedige, sexy, super energetische belevenis die je je maar kunt voorstellen!' schreef ze. Natuurlijk waren haar volgers er meteen van in de ban. Deze Savage x Fenty broadcast zal het tweede event zijn voor het merk, sinds de lancering in 2017. Vorig jaar hield ze de show in Brooklyn Navy Yard, met een rits bekende modellen en artiesten. Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze daar dit jaar niet ruimschoots overheen zal gaan. Bovendien kent ze nogal wat grote namen in de muziekindustrie die tijdens haar event zouden kunnen komen optreden. De productie, die in handen is van WME en Amazon, zal ook wat van de behind-the-scenes-actie in beeld brengen. 'Rihanna heeft de wereld van muziek, film, beauty en mode veroverd. Het idee van modieuze lingerie voor een wereldwijde consument heeft zij volledig gerevolutioneerd. Het merk staat op een authentieke wijze voor inclusiviteit, body positivity en fun! De Savage X Fenty Show belooft een baanbrekende en unieke ervaring te worden en we zijn heel enthousiast om ons publiek een front row seat te geven', aldus Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion