Louis Vuitton lanceert speciale reiscampagne met Rianne van Rompaey

Het Franse modehuis maakt een reis naar Vietnam met diens iconische koffers en travel gear.

louis-vuitton-reiscollectie
Louis Vuitton

Travel junkies kunnen hun hart ophalen bij Louis Vuitton, want het Franse modehuis lanceert voor het eerst in vier jaar tijd een nieuwe reiscampagne – met in de hoofdrol Louis Vuittons iconische travel gear. Het gezicht van de gloednieuwe campagne is niemand minder dan Nederlands model Rianne Van Rompaey.

Louis Vuittons reiscampagne

De reiscampagne van het Franse modehuis draait om de bijzondere kunst van het reizen, of "The Spirit of Travel", waarbij modellen laten zien dat je met een flinke stapel Louis Vuitton-koffers gemakkelijk een reis naar Azië kunt ondernemen. De campagne bestaat zowel uit een video als meerdere foto's, onder de artistieke leiding van David James en vastgelegd door fotograaf Angelo Pennetta. Bekijk de nieuwe reiscampagne van Louis Vuitton onderstaand.

White, Clothing, Shoulder, Fashion, Travel, Summer, Footwear, Outerwear, Photography, Boat,
Louis Vuitton

Op de beelden zien we niet alleen de Nederlandse Rianne, maar maken ook modellen Fei Fei Sun en Kit Butler hun opwachting. Samen maakt het drietal een reis naar Vietnam – de indrukwekkende landschappen zijn dan ook terug te zien in de beelden. Ze worden vergezeld met enkele iconische handtassen als de Alma, de Steamer en de Petite Malle, alsook de nieuwe klassieker OnTheGo.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion