Nederlands model Jill Kortleve maakt haar New York Fashion Week-debuut

Het Nederlandse model blijkt succesvoller dan ooit met haar eerste show tijdens NYFW.

jill kortleve new york fashion week debuut
Imaxtree

Het Nederlandse model Jill Kortleve is succesvoller dan ooit tevoren. Zo schreef het model geschiedenis toen ze onlangs het eerste curvy model werd voor Zara, liep ze in shows van onder meer Alexander McQueen in Parijs, was ze de ster in een video voor Vogue Nederland en werd ze het gezicht van Fenty Beauty. Nu maakt het Amsterdamse model een bijzonder debuut, waar ze voor het eerst een show loopt tijdens de befaamde New York Fashion Week.

NYFW-debuut

Eerder deze week werd het nieuwe modeseizoen officieel ingeluid met de start van de New Yorkse modeweek. De nieuwste Lente/Zomer collecties voor volgend jaar worden getoond door nieuwe en gevestigde ontwerpers en nieuwe gezichten maken hun debuut tijdens de shows. Zo werd Jill Kortleve gespot op de catwalk tijdens de presentatie van de Lente/Zomer 2020 show van Kate Spade New York, waar ze de catwalk als tweede model betrad.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een mosgroene leren jas met een kleurrijke sjaal om haar middel straalde het model op de catwalk, die zich buiten onder de stralende zon bevond in de Elizabeth Street Garden in Soho. Via haar Instagram laat Jill weten ontzettend gelukkig te zijn met haar eerste NYFW-show: 'heb net mijn eerste NYFW-show ooit gelopen!! Dankjewel Kate Spade'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De weg naar succes

Na haar debuut mag het 25-jarige model gelijk een tweede show aan haar New Yorkse modeweek toevoegen. Een paar uur na de show van Kate Spade werd Jill gespot op de catwalk van het Amerikaanse label Area. In een little black dress met fonkelende gouden kettingen betrad het model de catwalk. Met haar NYFW-debuut toegevoegd aan Jill's imposante CV kunnen we gegarandeerd nog veel meer van het Nederlandse model verwachten. Jill gaat al jaren mee in de modellenwereld, en is sinds het omarmen van haar curves alleen maar succesvoller geworden waardoor ze een inspiratie is voor velen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion