You're invited! Kom naar het Vogue Future of Fashion Café in de Bijenkorf Amsterdam

Zet 21 en 22 september maar vast in je agenda!

Vogue opent het Future of Fashion Café in de Bijenkorf Amsterdam
Presstigieux

In het weekend van 21 en 22 september wordt de gloednieuwe Isaac’s Bar in de Bijenkorf in Amsterdam omgetoverd tot Vogue’s Future of Fashion Café. Twee dagen vol paneltalks over de toekomst van de mode, die je gratis kunt bijwonen.

Panel talks

De massale ban van bont door luxe modehuizen, vegan leer en 3D-geprinte kledingstukken: de modewereld is in rap tempo aan het veranderen. Het aanbod aan duurzame mode is groter dan ooit tevoren. Elke dag worden er nieuwe, superslimme, high-tech materialen ontwikkeld. En tegelijkertijd worden eeuwenoude technieken nieuw leven ingeblazen. Kortom: volop kansen voor een mooiere en betere toekomst van de mode. En over die toekomst gaan we het hebben in het weekend van 21 en 22 september tijdens het Future of Fashion Café in de Bijenkorf in Amsterdam. Ontmoet Vogue-redacteuren die daar live in gesprek gaan met dé toekomstmakers uit de mode. Denk aan talks met beauty editor Karen van Ede over 'green beauty', leiders van sustainable modemerken over duurzame kledingproductie en Aniela Hoitink, die met haar project MycoTEX textiel laat groeien van de wortel van een paddenstoel.

Isaac’s Bar op de eerste verdieping van de Bijenkorf in Amsterdam.
Bijenkorf Amsterdam

Bottoms up!

De paneltalks vinden plaats in Isaac’s Bar, de gloednieuwe bar op de compleet verbouwde herenafdeling van de Bijenkorf in Amsterdam. Stap op de eerste verdieping uit de lift en je kan ‘m niet missen: de veertien meter lange bar met liefst 45 krukken op een rij, die allemaal uitkijken op het levendige Damrak. De bar is onderdeel van de nieuwe Concept Space vol gadgets, geuren en groomingproducten voor mannen. Van koffie's en croissants in de ochtend en luxe broodjes bij de lunch tot verfrissende drankjes en cocktails wanneer de klok 5 slaat: bij Isaac's Bar kun je de hele dag terecht. De talks zijn open voor publiek. Houd Vogue.nl in de gaten voor het definitieve programma en de mogelijkheden om je in te schrijven. Tot 21 en 22 september!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion