Ontdek de Chanel Special die je cadeau krijgt bij het oktobernummer van Vogue

De legendarische vrouw achter modehuis Chanel staat centraal in deze Chanel special, cadeau bij het oktobernummer.

chanel-special-vogue-nederland-oktober-2019
Julia Marino, Vogue Nederland Chanel Special, oktober 2019.

Who is Gabrielle? De iconische Gabrielle - Coco - Chanel staat centraal in het Special Issue dat je deze maand cadeau krijgt bij het oktobernummer van Vogue. De 36-pagina tellende Chanel special staat volledig in het teken van de legendarische vrouw achter modehuis Chanel.

Bestel het oktober issue hier online

Chanel Special

In de Chanel special die je bij het oktobernummer krijgt staat Gabrielle Chanel centraal, een vrouw die haar tijd ver vooruit en met haar rebelse attitude, ontwerpen (ze bevrijdde vrouwen het stijve korset) en uitspraken tot op de dag van vandaag inspireert. In de special tonen moderne rebels hoe Gabrielle anno 2019 haar Chanel ontwerpen gedragen zou hebben. Ook tippen we de hotspots in Amsterdam die zo in Coco's little black book zouden kunnen als ze nu in de hoofdstad had gewoond. Ook ontdek je het nieuwe parfum Gabrielle Essence, dat al even iconisch als Chanel N°5 belooft te worden.

Red, Orange, Fashion, Outerwear, Street fashion, Poster, Photography, Stock photography, Portrait, Photo shoot,
Julia Marino, Vogue Nederland Chanel Special, oktober 2019.

Modern Rebels

Gabrielle Chanel en rebellie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze deed de dingen op haar eigen manier en werd daarom verguisd en geprezen. In de Chanel special fotografeerden we vijf jonge vrouwen die zelf hun weg kiezen, van muzikante Bella Hay en tv-presentator Emma Wortelboer tot model Damaris Goddrie. Allen gekleed in de nieuwste Chanel ontwerpen, op hun eigen, unieke manier. Verder vind je een inspirerende beautyserie, gebaseerd op Chanels nieuwste make-uplijn Noir et Blanc, de Chanel essentials die niet kunnen ontbreken in je (Chanel) handtas en een opfriscursus Gabrielle - Coco - Chanel door Fiona Hering. Tevens krijg je bij de special een uitnodiging van Chanel om hun nieuwste geur te komen ontdekken.

De Chanel Special krijg je cadeau bij het oktobernummer van Vogue en ligt donderdag 12 september in de winkels en is hier online te bestellen.

Fotografie Julia Marino
Styling Gijsje Ribbens
Haar Jan Fuite voor Stockholm Noir
Make-up Kathinka Gernant voor Chanel
Model Felice Noordhoff / Micha Models, Zoe Thaets / Future Faces


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion