Kaia Gerber en Gigi Hadid daveren met punk haar door een verlaten metrostation

In plaats van een metrotrein zijn het nu de modellen van Tom Ford die door de ruimte denderen.

gigi-hadid-tom-ford-lente-zomer-2020
Daniele OberrauchImaxtree

New York Fashion Week is in volle gang, met de ene na de andere spectaculaire show. Zo vond gisteren de – nu nog geheime – show van Rihanna's Savage x Fenty plaats, evenals de presentatie van Tom Fords Lente/Zomer 2020 collectie. Die laatstgenoemde vond plaats in een verlaten metrostation in New York. Het was nu niet een trein die door de ruimte denderde, maar modellen als Kaia Gerber en Gigi Hadid (met '80s punk haar).

Tom Ford Lente/Zomer 2020

Hoewel de fashion crowd tijdens New York Fashion Week veelal de stad doorkruist met Ubers, taxi's en limousines, heeft Tom Ford het voor elkaar gekregen ze voet te laten zetten in een metrostation. Een verlaten metrostation weliswaar, want de ontwerper presenteerde zijn nieuwste Lente/Zomer 2020 collectie in het New Yorkse Bowery-station dat al tijden buiten gebruik is. Ford wist van de oude metrohalte een glamoureuze en coole setting te maken door zijn modellen door de ruimte te laten stuiven in zijn nieuwste looks. Zo zagen we onder meer Kaia Gerber en Gigi Hadid (zelfs twee keer), beiden gehuld in satijnen ontwerpen van Ford.

Fashion show, Fashion model, Fashion, Runway, Clothing, Event, Public event, Thigh, Leg, Fashion design,
Daniele OberrauchImaxtree
Fashion model, Fashion show, Clothing, Fashion, Shoulder, Haute couture, Dress, Runway, Event, Model,
Daniele OberrauchImaxtree

Kaia, Gigi en Marjan

Kaia was gehuld in zwarte gym shorts, een zachtroze top en satijnen blazer in dezelfde kleur. Gigi droeg daarentegen een zwarte top met oranje satijnen maxi-rok en even later was het half-Nederlandse model te zien in een donkerblauwe maxi-rok en metalen beha. Ook het Nederlandse model Marjan Jonkman daverde over de catwalk in twee looks, waaronder een compleet zwarte outfit, bestaande uit een wijde satijnen broek, top met diep decolleté en – net als Gigi – een metalen beha. Alle modellen kregen een bijzondere beautylook aangemeten: donkere oogmake-up met opgestoken, piekerig haar. Bij elkaar schreeuwt het punk, wat dan weer goed past bij het decor.

Fashion model, Fashion, Runway, Fashion show, Clothing, Haute couture, Dress, Event, Electric blue, Public event,
Daniele OberrauchImaxtree

Bekijk alle looks van Tom Ford Lente/Zomer 2020 in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion