Designer-Vintage opent een nieuwe pop-up store in Amsterdam

Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 juni shop je de mooiste designer items tegen hoge kortingen.

streetstyle tijdens paris fashion week herfstwinter 2020
Jonathan Daniel Pryce

Altijd al een Louis Vuitton-tas, Chanel-portemonnee of een paar Gucci-loafers willen hebben? Na het grote succes van vorig jaar opent luxe designerwebshop Designer-Vintage voor de derde keer een pop-up store in Amsterdam. Het Nederlandse online platform waar je de mooiste vintage parels kunt vinden opent deze keer een boetiek in het centrum van Amsterdam, van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 juni.

Designer-Vintage pop-up store

Vier dagen lang kun je de mooiste vintage designer items zelf bekijken, voelen, passen én scoren – uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM wegens de huidige coronacrisis. Treed binnen in een waar designer paradijs waar je misschien wel jouw droomtas van Chanel, Louis Vuitton of Celine tegen het lijf loopt. In de pop-up store vind je niet alleen tassen en accessoires van je favoriete merken, maar ook prachtige kledingstukken van Isabel Marant, Ganni en Sandro – allemaal tegen een betaalbare prijs. Ben je er vroeg bij? Dan ligt er ook nog eens een exemplaar van Vogue Nederland voor je klaar!

Het artikel gaat verder onder de video.

Vogue's Rinke Tjepkema in gesprek met modeontwerper Elza Wandler

Shoppen op afspraak

Hoewel het een lastige beslissing was om in deze tijden een pop-up store te openen, wil Desinger-Vintage deze kans tóch bieden aan alle liefhebbers van vintage designerstukken. De opgestelde richtlijnen voor verantwoord winkelen van het RIVM worden uiteraard nageleefd waardoor er maximaal zeven klanten tegelijk in de boetiek aanwezig mogen zijn. Ook is het mogelijk om op woensdag 3 juni op afspraak te shoppen, mocht je liever alleen in de winkel zijn. Hier kun je jouw tijdslot reserveren. Let op: betalen kan alleen met pin of contactloos, dus geen cash.

De Designer Vintage pop-up store is geopend van 3 tot en met 6 juni (10:00-17:00 uur) aan de Herenstraat 12 in Amsterdam en is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion