Kaia Gerber is extravagant bloemenmeisje tijdens Marc Jacobs-show samen met Gigi en Bella Hadid

De collectie was een eerbetoon aan het verleden, een viering van het heden en een blik op de toekomst.

kaia-gerber-marc-jacobs-bloemen-show-new-york-fashion-week
Imaxtree

Marc Jacobs toonde gisteravond zijn Lente/Zomer 2020 collectie, wat een waar hoogtepunt bleek te zijn tijdens New York Fashion Week. De collectie was een over-the-top bloemenfestijn, met modellen als Kaia Gerber, Gigi Hadid en Adut Akech in de meest extravagante outfits.

Marc Jacobs Lente/Zomer 2020

De Lente/Zomer 2020 show van het modehuis was een waar eerbetoon aan het leven, die de toepasselijke titel "Celebration of Life" kreeg. Felle kleuren, bloemen en dramatische looks passeerden de revue. Zo was topmodel Kaia Gerber onderdeel van de show gehuld in een volumineuze vloerlange jurk met statement mouwen volledig versierd met bloemen en een reeks delicate bloemenaccessoires in het haar. Met haar dramatische look leek het model zo uit een kostuumdrama te zijn geplukt.

Clothing, Green, Cosplay, Fashion, Costume, Snapshot, Outerwear, Fashion design, Street fashion, Leg,
Daniele OberrauchImaxtree

Supermodel Gigi droeg een opvallende zilveren mini-jurk met bijpassende orchidee versierde hoed terwijl ze op blote voeten over de catwalk liep. Zus Bella betrad de catwalk in een roze outfit met bloemdetails. Ook model Adut Akech verscheen in een opvallende look, gehuld in een felgroene volumineuze bloemenlook.

White, Photograph, Clothing, Fashion, Street fashion, Snapshot, Beauty, Leg, Human leg, Footwear,
Daniele OberrauchImaxtree

Terugblik

Jacobs blikte voor zijn nieuwe collectie terug op zijn show uit 2001 die aan de vooravond van 9/11 plaatsvond. In 2001 droeg zijn show dezelfde titel als nu, toen onbewust maar nu bewust om terug te kijken op de heftige gebeurtenis met het idee het leven van nu te vieren. Deze collectie moest daarom een ware viering van het leven uitbeelden, met eerbetonen aan de stijl van pas overleden iconische personen als Karl Lagerfeld en Lee Radziwill. Eerder dit jaar kondigde de ontwerper zijn nieuwe lijn The Marc Jacobs aan. Deze meer betaalbare lijn van het merk komt vier jaar na de sluiting van zijn vorige toegankelijke lijn, Marc by Marc Jacobs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion