Koningin Máxima verschijnt in Italiaanse ontwerp tijdens diner met de Raad van State

Máxima straalde in het lichtblauwe ontwerp van deze Italiaanse ontwerpster.

koningin-maxima-diner-paleis-noordeinde-jurkKing Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima Host Gala Diner For Council At Noordeinde Palace
Patrick van KatwijkGetty Images

De zomer komt langzaam ten einde wat betekent dat iedereen weer aan het werk gaat. Zo ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die eerder deze maand hun eerste verschijning maakte sinds de zomervakantie in stijlvolle looks. Deze week verscheen het koningspaar opnieuw tijdens de inleiding van het nieuwe politieke jaar, tijdens een diner met de Raad van State. Máxima koos daarvoor voor een zwierige, stijlvolle jurk van het Italiaanse ontwerper Luisa Beccaria.

Máxima in Luisa Beccaria

De Raad van State is het officiële adviesorgaan van de Nederlandse regering, waar de koning en koningin onderdeel van zijn en Willem-Alexander tevens de voorzitter van is. De leden van de organisatie werden door de koning en koningin uitgenodigd voor een diner op Paleis Noordeinde. Máxima droeg een dromerige lichtblauwe jurk tijdens de avond, afkomstig van een Italiaans modehuis. Luisa Beccaria ontwierp de jurk voor Máxima, die ze eerder droeg in 2017 tijdens het benefietgala van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Beccaria is dezelfde designer die de bruidsjurk ontwierp voor de bruiloft van de Britse royal Gabriella Windsor.

Máxima's jurk heeft een stijlvolle halslijn en lange zwierige mouwen met geborduurde bloemdetails. De glamoureuze look werd afgewerkt met een donkerblauwe clutch en een fonkelende saffier en zilveren ketting, samen met een identieke ring. De koning droeg een klassieke smoking met een fris wit overhemd en een zwarte vlinderdas. Het koppel verscheen zonder hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane die weer zijn begonnen met school. Amalia wordt steeds meer klaargestoomd voor haar toekomstige rol als koningin en kunnen we in de toekomst steeds vaker tijdens officiële aangelegenheden verwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima