Waarom je het Vogue Future of Fashion Café in de Bijenkorf Amsterdam niet wil missen

Op 21 en 22 september nodigt Vogue jou uit voor twee dagen vol fashion talks in Amsterdam.

future of fashion cafe de bijenkorf
Vogue Nederland​​

You're invited! Op zaterdag 21 en zondag 22 september opent de allereerste Vogue Future of Fashion Café zijn deuren. In de Bijenkorf in Amsterdam worden twee dagen lang mode- en beauty talks gehouden door experts van Vogue en de Bijenkorf.

Inspirerende talks

Volgend weekend is het zover. Het Vogue Future of Fashion Café wordt georganiseerd en jij bent als trouwe Vogue-lezer uitgenodigd. Ervaren Vogue-redacteuren en experts van de Bijenkorf ontvangen je in Isaac's Bar, de gloednieuwe bar op de compleet vernieuwde herenafdeling van de Bijenkorf.

Volg inspirerende talks met zicht op de bruisende binnenstad van Amsterdam. What to expect? Een talk met dé opkomende ontwerptalenten van dit moment, Vogue-stylisten delen hun geheime tips voor het opbouwen van een duurzame garderobe, de future of fashion wordt uitvoerig besproken én we duiken in alle laatste duurzame mode- en beauty ontwikkelingen.

Bekijk hier het hele programma:

Programma zaterdag

Talent session - 11:00 - 11:30
Een Vogue-editor en de Bijenkorfs Inge Schmitt gaan in gesprek over de toekomst van mode met dé opkomende talenten van dit moment; Lisa Konno, Aniela Hoitink en Anouk Beckers.

Upcycle your closet - 12:30 - 13:00
Topstylisten van Vogue en de Bijenkorfs Marjo Kranenborg geven jou de essentiële tips voor een duurzame garderobe.

Sustainable fashion - 14:00 - 14:30
Bekende duurzame merken vertellen hun visie op sustainable fashion aan Vogue's Zoe Rosielle en Bijenkorfs Head of Sustainable Business Justin Pariag en G-stars Sustainablity Director Sofie Schop.

Go eco - 15:30 - 16:00
Vogue
's Zoe Rosielle
en experts van de Bijenkorf ontdekken het verhaal achter het Spaanse modelabel Ecoalf, verteld door Carolina Alvarez-Ossorio.

Yellow, Food, Drink, Cuisine,
Presstigieux

Programma zondag

Let's talk about design! - 12:30 - 13:00
Vogue's Nathalie Wouters bespreekt de laatste duurzame designontwikkelingen met de Bijenkorfs Vincent Sturkenboom.

Green Beauty - 14:00 - 14:30
Beauty editor Karen van Ede gaat in gesprek met de oprichters van een duurzaam beautymerk en de Bijenkorfs Eefje Luuring.

What's for the future? - 15:30 - 16:00
Fotograaf Jordy Castelijn en Maxime Cartens van het Amsterdamse modelabel Teym vertellen hun visie op een green future aan Vogue's Nathalie en de Bijenkorfs Inge Schmitt.

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in voor een van de inspirerende talks. De lezingen zijn open voor publiek maar voor wie zich inschrijft staat een heerlijke koffie met gebak of een lekkere cocktail te wachten. Tot dan!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion