Harper steelt de show tijdens Victoria Beckham Lente/Zomer 2020

Vandaag showde Victoria Beckham haar Lente/Zomer 2020-collectie, waarvoor de voltallige familie Beckham frontrow zat.

Victoria Beckham - Front Row - LFW September 2019
Tim Whitby/BFCGetty Images

Vandaag toonde Victoria Beckham haar Lente/Zomer 2020-show tijdens Londen Fashion Week, waar als vanouds de voltallige Beckham-familie frontrow zat om haar te steunen. Van haar vier (allemaal even knappe) kinderen stal vooral Harper Beckham (inmiddels alweer 8 jaar) de show in een prairiejurk met bloemendessin. Ze leek haar outfit wel te hebben afgestemd met Vogue hoofdredacteur Anna Wintour, naast wie Harper frontrow zat en die ook in een bloemenjurk acte de présence gaf.

Op en top Brits

Het is een opvallend goede London Fashion Week voor Victoria Beckham, die zojuist ook haar allereerste gelijknamige beautylijn heeft gelanceerd. Hiernaast heeft ze de handen ineen geslagen met de Great Britain Campaign om deze middag haar nieuwste zomercollectie in Engeland aan de wereld te tonen. De modeshow werd gehouden in het negentiende-eeuwse Durbar Court in het hart van de British Foreign Office in Westminster. De presentatie was ook bedoeld als gebaar 'om de Britse mode-industrie en het creatieve talent erachter te steunen', volgens de uitnodigingen.

View this post on Instagram

#HarperSeven #AnnaWintour #VBSS20 x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Dynamische vrouw

Harper Beckham zat naast haar vader, voetballegende David Beckham, en haar oudere broers Brooklyn, Romeo en Cruz. Het verhaal achter haar stralende verschijning? 'Last-minute wijzigingen', deelde Victoria in een Instagram Story van haar jonge dochter backstage. Net een uur voordat modellen waaronder Adut Akech en Giselle Norman de geometrische marmeren vloeren overliepen, gekleed in het nieuwste van Victoria Beckham. De inspiratie achter de collectie: 'Vederlicht, ongedwongen, vrijheid', aldus de ontwerper op haar YouTube-kanaal tijdens de livestream van het event. 'Dat was waar ik aan dacht toen ik deze collectie ontwierp. Het draait om dynamische vrouwen vandaag de dag, vrouwen in beweging. Gecontroleerd en vrij, vol in het leven, realiteit en geloofwaardigheid. Er zit altijd een dualiteit in vrouwen, bewegen tussen verschillende ideeën, verschillende stemmingen. Ik wil kleding maken die met een vrouw meebewegen, meebewegen met haar leven.' Verder op de catwalk: masculiene geruite pakken, ruisende jurken in rijke juweel-kleuren en moderne twinsets. Naast de Beckham-familie (waarbij Victoria in een innige omhelzing met haar jongste ook op Instagram deelde: 'My number one guest!') zaten ook Maya Jama, Helen Mirren en Sinead Burke frontrow. Al net zo indrukwekkend als de kleding waren de beautylooks te zien op de modellen – door team Pat McGrath met Victoria Beckhams inclusieve beautycollectie bestaande uit 11 stuks opgedragen aan de perfecte smoky eye.

Victoria Beckham - Front Row - LFW September 2019
Tim Whitby/BFCGetty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws