Model Agyness Deyn maakt haar comeback op de catwalk bij Burberry

Het nu 36-jarige model was de it-girl van de late aughties.

agyness-deyn-burberry-comeback
Myrna SuarezGetty Images

Niet alleen Kendall Jenner (mét blond haar) keerde terug naar de catwalk tijdens de Lente/Zomer 2020 show van Burberry, ook zagen we een ander opvallend (en blond) gezicht. Zo maakte een iconisch model haar grootse comeback, en dan hebben we het natuurlijk over Agyness Deyn. Het Britse model was in de late aughts ongeveer in iedere show en modecampagne te zien, maar bewandelde voor het laatst de catwalk in 2015.

Agyness Deyn maakt comeback bij Burberry

Tijdens de Lente/Zomer 2020 show van het Britse modehuis kwam de verschijning van Agyness Deyn als een verrassing. Hoewel het model in de tussentijd een stukje ouder is geworden (ze is nu 36 jaar), is ze nog altijd even herkenbaar met haar signature androgyne look en ijsblonde pixie cut. Deyn maakte haar comeback in een splinternieuwe look van Burberry: een iconische beige trenchcoat met daarop geborduurde strass-steentjes, een wit-blauw gestreept overhemd en een witte pantalon. Ook mede-supermodellen uit haar tijd, Sasha Pivovarova en Freja Beha Erichsen, waren te zien in de show van Burberry.

agyness-deyn-burberry
Agyness Deyn maakt haar comeback op de catwalk bij Burberry Lente/Zomer 2020.
Imaxtree

Late aughts supermodel

In de late jaren '00 – ofwel de late aughts – was Agyness Deyn een van de populairste modellen, zoals Kaia Gerber, Gigi en Bella Hadid dat nu zijn. Zo liep Deyn shows van onder anderen Dior, Moschino, Versace, Celine, Burberry, House of Holland en Chanel. Op een gegeven moment zou Burberry niet meer met haar willen samenwerken, omdat ze simpelweg te beroemd was geworden. In 2012 besloot het Britse model al gedeeltelijk te stoppen met haar modellencarrière, om zich zo meer te kunnen richten op acteren en muziek maken. Haar laatste show liep ze voor Saint Laurent in 2015. In 2018 was Deyn nog te zien in de film Her Smell, samen met een ander model turned actrice, Cara Delevigne.

Fashion model, White, Fashion, Clothing, Fashion show, Shoulder, Runway, Fashion design, Haute couture, Street fashion,
Chanel Lente/Zomer 2007.
Imaxtree
Fashion model, Fashion, Fashion show, Runway, Clothing, Shoulder, Street fashion, Human, Dress, Fashion design,
Burberry Lente/Zomer 2009.
Imaxtree

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion