Rihanna's modehuis Fenty opent een exclusieve pop-up store tijdens Paris Fashion Week

Mocht je toevallig in Parijs zijn, neem dan zeker een kijkje bij de Fenty pop-up store in Galeries Lafayette.

rihanna-fenty-pop-up-store
Dimitrios KambourisGetty Images

Rihanna heeft het er maar druk mee. Met haar eigen beautymerk Fenty Beauty, lingerielijn Savage x Fenty en de lancering van haar gloednieuwe modehuis Fenty bewijst de zangeres turned designer een echte mode-ondernemer te zijn. Tijdens New York Fashion Week zette ze nog een spectaculaire show neer (die op 20 september eindelijk te bekijken is), en ook tijdens de Parijse modeweek heeft Rihanna grootse plannen. Zo opent ze een exclusieve Fenty pop-up store in Galeries Lafayette.

Fenty pop-up store

Rihanna's modehuis Fenty, dat onderdeel uitmaakt van het Franse luxeconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), zal van 23 september tot en met 12 oktober Galeries Lafayette op de Parijse Champs-Elysées overnemen. Zo zal de tunnel-achtige entree van het gebouw in het typische Fenty-blauw kleuren. Eenmaal binnen in het atrium worden de drie bestaande collecties van Fenty tentoongesteld, evenals de vierde en nieuwste collectie van het luxemerk. De grote trap in de hal krijgt ook een blauwe Fenty make-over, en die leidt vervolgens naar het shopgedeelte op de eerste verdieping. Hoewel er over de opening nog niet veel bekend is, zou het zomaar kunnen dat Rihanna herself erbij aanwezig is. Mocht je dus (heel toevallig) in Parijs rondhangen, vergeet dan zeker niet om een bezoek te brengen aan de nieuwe Fenty pop-up store.

Sitting, Outerwear,
Een look van de vierde Fenty-collectie.
Courtesy

Maison Fenty

In mei 2019 lanceerden Rihanna en LVMH modehuis Fenty. In eerste instantie is het luxemerk gericht op vrouwen. Naast kleding, bestaan de collecties van Fenty ook uit schoenen, accessoires en zonnebrillen. Rihanna's debuutcollectie voor Fenty was geïnspireerd op haar eigen stijl, met veel strakke lijnen, jumpsuits en statement accessoires, aangevuld met klassieke silhouetten. Niet lang daarna volgde er twee nieuwe drops, waaronder een collectie met een heus sweatsuit, een pak gemaakt van sweatstof. Houd voor Fenty's vierde en nieuwste collectie, die 19 september zal uitkomen, de website van het modehuis in de gaten. Of reis af naar Parijs tussen 23 september en 12 oktober, als goed alternatief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion