Waarom je deze herfst de nieuwe collectie van dit Amsterdamse label aan je garderobe wil toevoegen

En het beste is: als je nu een abonnement op Vogue neemt, krijg je een giftcard t.w.v. 50 euro cadeau!

ou-boutique-stories-collectie
OU Boutique Stories

Fashion month is in volle gang en dat betekent tegelijkertijd de aftrap van het nieuwe modeseizoen. De hoogste tijd om je garderobe een stijlvolle update te geven. Dat komt helemaal goed als we de nieuwe herfstcollectie van OU. Boutique Stories bekijken, met daarin veel neutrale tinten, dierenprints en vrouwelijke silhouetten die perfect zijn voor het najaar. En het beste is: als je nu een abonnement op Vogue neemt, ontvang je 6 nummers én een OU. Boutique Stories giftcard t.w.v. 50 euro voor slechts 29,95 euro. Er is geen betere manier om het nieuwe modeseizoen te beginnen, non?

Clothing, Suit, Street fashion, Black, Formal wear, Fashion model, Fashion, Leg, Waist, Pantsuit,
OU Boutique Stories

De nieuwe collectie van OU. Boutique Stories

OU. Boutique Stories is een Amsterdams modelabel, opgericht door ondernemers Rosanne en Valerie. Het duo stelt de collecties met uiterste precisie zelf samen. Bij OU. kan iedereen zich wanen in de boetiekstraten van Londen, Parijs of New York, en daarmee dus de mooiste items van het seizoen op de kop tikken. In de online shop en fysieke winkel worden niet alleen collecties van het merk zelf verkocht, maar ook van veel andere modelabels, zoals Ba&sh, Baum und Pferdgarten, Levi's, Gestuz en Stine Goya.

White, Photograph, Clothing, Street fashion, Joint, Shoulder, Fashion, Footwear, Knee, Leg,
OU Boutique Stories

De nieuwe najaarscollectie van OU. – het eigen label van OU. Boutique Stories – bestaat onder andere uit elegante pakken, shiny jurken, een hele serie cowboy boots en heel veel dierenprints – verdeeld over drie thema's: "Neon to Nature" (neutrale kleuren en dierenprints), "In City Lights" (klassieke, vrouwelijke silhouetten) en "Moon to Midnight" (eclectische partylooks met veel glanzende stoffen).

White, Black, Photograph, Black-and-white, Standing, Monochrome, Beauty, Snapshot, Fashion, Monochrome photography,
OU Boutique Stories

De collectie barst van de Herfst/Winter 2019 trends die we voorbij hebben zien komen op de catwalk. Zo zien we veel winterproof laarzen, wikkelrokken en klassieke blazers die net zo perfect zijn voor een zakelijke look als gecombineerd kunnen worden met een casual outfit. Ook komen er genoeg party items voor in de collectie van OU. Boutique Stories. Zo zien we veel partyjurken in metallic kleuren – inclusief een ultieme golden girl-look, à la Romee Strijd – met bijpassende shiny boots om de feeststemming compleet te maken.

Fashion model, Clothing, Fashion, Leg, Yellow, Dress, Fashion design, Human leg, Cocktail dress, Outerwear,
OU Boutique Stories

De complete collectie van OU. Boutique Stories vind je zowel in de online shop als in de fysieke winkels, onder andere gevestigd in de beroemde Negen Straatjes van Amsterdam, in Haarlem en Rotterdam. Neem hieronder een kijkje in de gloednieuwe herfstcollectie van het Amsterdamse modelabel, waarvan sommige stijlen uiterlijk half oktober verkrijgbaar zullen zijn.

Neem een abonnement bij Vogue en shop bij OU. Boutique Stories

Shop je favoriete items bij OU. Boutique Stories met behulp van een voucher t.w.v. 50 euro, die je nu krijgt bij een abonnement op Vogue (6 nummers). Daarvoor betaal je slechts 29,95 euro. Dat wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Voor 6x Vogue en een OU. Boutique Stories cadeaubon t.w.v. 50 euro klik je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion