Terug op veler verzoek: het Vogue tie-dye shirt kan je nú bestellen

Goed nieuws voor iedereen die de Vogue Flower Market heeft gemist: het is nu alsnog mogelijk om ons populaire Vogue tie dye-shirt te bemachtigen.

vogue-oktober-tie-dye-shirt
Presstigieux voor Vogue Nederland

De tie-dye look, die terug doet denken aan vervlogen hippietijden, is wellicht wel één van de grootste trends van afgelopen zomer. Ook op de Vogue Flower Market bleek onze tie-dye kraam een groot succes. Zó groot, dat het nu mogelijk is om Vogue's oktobernummer in combinatie met het Vogue tie-dye t-shirt te bestellen.

Vogue tie-dye shirt

Het Vogue tie-dye shirt dat menig modehart stal op de Vogue Flower Market is van biologisch katoen en met de hand geverfd. Om 'm nog jaren te kunnen dragen, is het dus raadzaam om het kledingstuk met de hand te wassen. Het t-shirt komt in one-size en is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en roze. Voor slechts €26,99 krijg je Vogue's oktobernummer met dit handgeverfde tie-dye shirt erbij. Het oktobernummer van Vogue staat bomvol verhalen over zelfliefde en body positivity, met de stralende Jill Kortleve op de cover.

vogue-oktober-tie-dye-shirt
Presstigieux voor Vogue Nederland

Bestel op de Vogue-webshop

De aanbieding komt maar in een beperkte oplage. Ga dus snel naar onze webshop en voeg jezelf bij sterren zoals Céline Dion en Irina Shayk, die je al voorgingen in het dragen van de tie-dye trend. Het enige wat je nog te doen staat is kiezen tussen roze en blauw, en vervolgens ferm op die bestelknop (zónder verzendkosten) te drukken.

Bestel hier jouw Vogue tie-dye shirt met het oktobernummer

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion