Stream nu de Savage x Fenty lingerieshow die in het geheim plaatsvond tijdens NYFW

Via Amazon Prime Video kijk je nu eindelijk Rihanna's langverwachte lingerieshow met Gigi en Bella Hadid.

Savage X Fenty Show Presented by Amazon Prime Video  - Show
Dimitrios KambourisGetty Images

Terwijl Rihanna de afgelopen seizoenen haar Savage x Fenty-collecties heeft geshowd tijdens de wereldwijde fashionweeks, pakt ze het voor haar lingerieshow anders aan. Ze neemt in feite het stokje over van Victoria's Secret, wiens dalende verkoopcijfers the end of an era inluiden. De nieuwe generatie consumenten heeft meer dan genoeg van de strikte schoonheidsidealen van het Amerikaanse merk en kiezen voor meer vrouwvriendelijke, inclusieve modehuizen waaronder die van all-round entrepreneur Rihanna.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amazon Prime Video

Gisterenavond werd de catwalkpresentatie, die plaatsvind op 10 september in Brooklyn, eindelijk beschikbaar op (digitale) televisie. Tijdens de daadwerkelijke show werden telefoons en camer's expliciet in de ban gedaan. Het spektakel was een van de meest veelbesproken showmomenten van New York Fashion Week. In lijn met de esthetiek van Rihanna's label, met een overvloed aan body-positive lingerie in felle kleuren, zag de showcase eruit als een technicolor schouwspel in plaats van een conventionele modeshow. Rihanna strikte onder meer Halsey, Migos, DJ Khaled, Big Sean en A$AP Ferg voor live-optredens, met grote modellennamen waaronder Bella en Gigi Hadid, maar ook Alex Wek, Slick Woods, Laverne Cox en Cara Delevingne om de nieuwste lingerie te laten zien. Nu is het event van begin tot eind te zien op Amazon Prime Video, beschikbaar voor streamen in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Met hierbij ook extra's zoals backstage en behind-the-scenes beelden. Tip: Amazon Prime biedt ook een proefperiode aan zodat je Rihanna's lingerieshow nog dit weekend kunt zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion