Dit was het Vogue Future of Fashion Café in de Bijenkorf

Op 21 en 22 september kwamen tal van Vogue-lezeressen én andere geïnteresseerden naar de Bijenkorf in Amsterdam, om daar naar fashion talks over de toekomst van mode te luisteren.

Op 21 en 22 september vond je in de Bijenkorf het Vogue Future of Fashion Café, waar in de gloednieuwe Isaac's Bar werd gesproken over de toekomst van mode. Het feit dat alle stoelen volzaten, illustreerde dat de veranderingen binnen de modewereld relevanter zijn dan ooit.

De modewereld en duurzaamheid

Of het nou over de massale ban van bont door luxemodehuizen, vegan leer of 3D-geprinte kledingstukken gaat: de modewereld is non-stop in ontwikkeling. Een onderwerp waar we volop aandacht aan hebben besteed in het weekend van 21 en 22 september, onder leiding van een handjevol Vogue-redacteuren. Zij gingen live in gesprek met dé toekomstmakers uit de mode, en dat allemaal in het Vogue Future of Fashion Café.

Sustainability gesprekken in de Bijenkorf

Zaterdag kwamen Vogue-lezers al massaal langs bij Isaac's Bar, gevestigd op de compleet verbouwde herenafdeling van de Bijenkorf in Amsterdam. Zo ging Vogue's Zoe Rosielle in gesprek met Bijenkorfs Head of Sustainable Business Justin Pariag, en G-stars Sustainability Director Sofie Schop. Ook werd er geboeid geluisterd naar de essentiële tips van topstylisten van Vogue én Bijenkorfs Marjo Kranenborg, die advies gaven over het opbouwen van een duurzame garderobe.

Video Vogue Future of Fashion Café

Was je zondag aanwezig? Grote kans dat je jezelf terugziet op bovenstaande video, die op de tweede dag van het Vogue Future of Fashion Cafe werd geschoten. Zo spot het scherpe oog Design Expert Mila Stolk, die samen met Vincent Sturkenboom (creative director Bijenkorf), Jaspar Jansen (i29) en John Maatman (Bear and Bunny) de laatste duurzame designontwikkelingen blootlegde. Beauty editor Karen van Ede ging op haar beurt in gesprek met Bijenkorfs Eefje Luuring en met Jochem Hes van het groene beautymerk Naif.

Een groene toekomst

En dan was daar die laatste vraag: what's for the future? Vogue's Nathalie Wouters kroop als interviewer op de bank, om samen met fotograaf Jordy Castelijn en Maxime Cartens (van het modelabel Teym) over een groene toekomst te praten. Daar werd wederom – met Vogue's oktobernummer op de schoot, en een heerlijke cocktail in de hand – gefocust naar geluisterd door de aanwezige Vogue-lezeressen. Dat belooft veel goeds voor de volgende keer!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion