Rihanna's Savage x Fenty lanceert speciale lingerielijn voor borstkankermaand

De Savage x Thrivers-collectie is een eerbetoon aan vrouwen met borstkanker.

savage-x-fenty-borstkankermaand
Savage x Fenty

Nadat Rihanna met haar lingeriemerk Savage x Fenty tijdens New York Fashion Week nog een spektakel van een show neerzette, heeft de zangeres turned ontwerpster een nieuw project in het leven geroepen. Zo komt het lingerielabel met de speciale collectie Savage x Thrivers, die compleet in het teken staat van borstkankermaand.

Savage x Thrivers

De nieuwe Savage x Thrivers-collectie is een eerbetoon aan vrouwen die lijden (of hebben geleden) onder borstkanker. Volledig in lijn met Pink Ribbon kleurt de collectie dan ook roze, van beha's tot babydolls en van lingeriesetjes tot pyjama's. In de campagne worden de verhalen verteld van vier vrouwen met borstkanker: Stephanie Seban, Bianca Muniz, Johanna De La Cruz en Nalie Agustin. De vrouwen verschillen in leeftijd, huidskleur en lichaamstype (diversiteit staat bij Savage x Fenty hoog in het vaandel), maar ze hebben allemaal een inspirerend verhaal te vertellen. Dat doen ze dan ook in een video, die onderdeel uitmaakt van de campagne.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De speciale collectie is vanaf vandaag te koop via de website van Savage x Fenty. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, en wel naar Rihanna's (ja, deze vrouw is busy) Clara Lionel Foundation, die zich richt op onderzoek en ondersteuning voor jonge patiënten met borstkanker. Dat laat Rihanna weten op haar Instagram-account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Borstkankermaand

Het is weer oktober en dat betekent dat borstkankermaand van start is gegaan. In deze maand wordt er extra aandacht besteed aan de nare ziekte. Zo vragen veel bedrijven en organisaties aandacht voor borstkanker en zetten zij producten in het schap waarvan een deel van de opbrengst naar onderzoek gaat. Daar is Rihanna's initiatief met Savage x Fenty een goed voorbeeld van. Ook Pink Ribbon is weer flink actief in oktober. Lees hier wat jij kunt doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion