Bij Kardashian Kloset kun je binnenkort shoppen uit de garderobe van de Kardashians

Nog even en je kunt erbij lopen als Kim, Kendall en Kylie.

kardashian-kloset
Dimitrios KambourisGetty Images

Een nieuwe dag, een nieuwe Kardashian business. Althans, zo lijkt het. Deze keer is het niet Kylie Jenner die wederom een beautybedrijf uit de grond stampt, maar slaan alle Kardashian-Jenners de handen ineen. Zo heeft momager Kris de lancering van Kardashian Kloset bekend gemaakt, zodat je binnenkort kunt shoppen uit de garderobe van de beroemde familie.

Kardashian Kloset

Op Instagram deelde Kris Jenner mede dat er een nieuwe business aan het Kardashian-imperium kan worden toegevoegd. Het gaat om een speciale webshop waar klanten rechtstreeks uit de (gigantische) kledingkast van de Kardashian-Jenners kunnen winkelen, met de titel Kardashian Kloset (uiteraard met een "K" in plaats van en "C").

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volgens Kris zal de website aankomende vrijdag 4 oktober worden gelanceerd. 'Voor de eerste keer bieden we je de mogelijkheid direct te shoppen uit onze garderobes,' schreef Jenner in haar Instagrampost, inclusief een illustratie van designerlogo's van grote modehuizen als Chanel, Dior, Louis Vuitton en Gucci. Voor meer details verwijst ze ons naar het Instagram-account van Kardashian Kloset, want ja, die bestaat al.

Shop uit de Kardashian-garderobe

Hoewel er nog vrij weinig informatie te vinden is op het Instagram-account van Kardashian Kloset, krijgen we al wel een voorproefje van de items die verkocht zullen worden. Zo zien we foto's van twee items: een blauw Kith x MISBHV-pak van Kylie Jenner en een rode Gucci Sylvie-tas van Kris Jenner. Daarnaast staat er ook al een paar schoenen uit Kylie's enorme schoenenkast op de feed, een paar oranje Off-White boots. Mocht je interesse hebben, houd dan Kardashian Kloset in de gaten en wie weet ben je binnenkort de trotse eigenaar van een zeldzaam Kardashian-item.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is nog niet bekend wat er met de opbrengst van de webshop gaat gebeuren. Wellicht zal een deel naar goede doelen gaan, gezien de Kardashian dat in het verleden vaker hebben gedaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion