Giambattista Valli en H&M onthullen alle looks van de nieuwe designercollectie

Alle items van de nieuwe Giambattista Valli x H&M collectie zijn bekend – bekijk ze allemaal.

giambattista-valli-hm-collectie
Kyle Weeks

Op 7 november is het zover, dan ligt de nieuwe designercollectie van H&M wereldwijd in de winkels. Dit jaar is het de beurt aan de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli, bekend van zijn enorme prinsessenjurken van tule, zeeën aan bloemen en ruches, en zijn vele dramatische looks. De nieuwe samenwerking werd bekend gemaakt tijdens het Cannes Film Festival, waar Kendall Jenner in een knalroze tule-jurk verscheen om de collectie te introduceren. Nu zijn eindelijk alle looks van Giambattista Valli x H&M bekend gemaakt. Bekijk ze hier allemaal.

Giambattista Valli x H&M

H&M heeft zojuist het complete lookbook en alle items uit de collectie vrijgegeven. De campagne – waarin alle looks van Giambattista Valli x H&M te zien zijn – is geschoten door fotograaf Kylie Weeks in Rome, de geboorteplaats van de Italiaanse ontwerper, en gestyled door Giovanna Battaglia Engelbert. De modellen die in het lookbook voorkomen, zijn Oslo Grace, Leslye Houenou, Kohei Takabatake, Luka Isaac, Tom Rey en de Nederlandse Mara Kasanpawiro. Geen Kendall Jenner (zoals we eigenlijk stiekem hadden verwacht), maar zij zal het gezicht zijn van de campagne. Nóg een verrassing: alle uitzinnige ontwerpen die we in Cannes voorbij zagen komen, lijken ook geen onderdeel uit te maken van de collectie, maar behoren tot de speciale pre-collectie. Bekijk het complete lookbook, inclusief alle items, in onderstaande gallery.

Bloemen, ruches en tule

In plaats daarvan zien we – voor Giambattista's doen – minder dramatische looks. Toegegeven: de gigantische couture prinsessenjurken van Valli zijn ook niet voor iedereen. In de collectie zien we wél veel bloemenprints, ruches en tule, maar dan minder uitbundig. Zo zijn er veel (lange) bloemenjurken, zwarte jasjes met prints en kanten blouses te vinden in de Giambattista Valli x H&M collectie. Ook komt de luipaardenprint voorbij, evenals veel roze accessoires en – mijn persoonlijke favoriet – de panty met Giambattista-logoprint. Maar het hoogtepunt is een knalrode jurk van tule, die aan de voorkant korter is dan aan de achterkant. Typisch Valli. Hieronder zijn alle items los te bewonderen.

Zoals bij iedere designersamenwerking zal de Giambattista Valli x H&M collectie in november gelanceerd worden. Zo zullen de items vanaf 7 november in geselecteerde winkels en online te verkrijgen zijn. Nog maar een maand dus, maar dat geeft je genoeg tijd om alvast een verlanglijstje op te stellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion