Pasgetrouwde Hailey en Justin Bieber schitteren in nieuwe Calvin Klein-campagne

Het stel, dat vorige week nog trouwde, verschijnt voor het eerst samen in een modecampagne.

hailey-justin-bieber-calvin-klein
GLEN LUCHFORD/CALVIN KLEIN

Precies een week geleden trouwden Hailey en Justin Bieber voor de tweede keer, inclusief groot feest en gloednieuwe trouwringen van Tiffany & Co. De newlyweds bewijzen een dynamisch duo te zijn, niet alleen door middel van hun onmiskenbare couple-style, maar ook door een nieuwe klus. Zo spelen de twee de hoofdrol in de nieuwste campagne van Calvin Klein, waarin ook goede vriendin Kendall Jenner en rapper A$AP Rocky te zien zijn.

Hailey en Justin Bieber voor Calvin Klein

Calvin Klein bestaat 50 jaar en dat wil het Amerikaanse modelabel op toepasselijke wijze vieren. Zo lanceert het merk een gloednieuwe campagne, inclusief video, waarin de identiteit van Calvin Klein sterk naar voren komt. Zo draait de campagne om de bekende underwear-lijn, gedragen door beroemdheden als Kendall Jenner, A$AP Rocky en het pasgetrouwde koppel Hailey en Justin Bieber. In de video zien we het stel eerst nagelbijtend op de bank voor de televisie zitten om een raketlancering te bekijken. Als die eenmaal succesvol is verlopen, barst het feest los. Vervolgens zien we ze dansen in hun ondergoed waarbij de liefde er overduidelijk vanaf spat. Daarnaast staan Hailey en Justin op vier campagnebeelden – onder andere geschoten door modefotograaf Glen Luchford – in vier verschillende looks: van matchende jeans tot gecoördineerde underwear. Bekijk de beelden onderstaand.

Underpants, Briefs, Undergarment, Clothing, Undergarment, Barechested, Abdomen, Stomach, Muscle, Skin,
Calvin Klein
Beauty, Lingerie, Leg, Muscle, Blond, Thigh, Photo shoot, Undergarment, Model, Long hair,
GLEN LUCHFORD/CALVIN KLEIN
Standing, Shoulder, Muscle, Arm, Human, Jeans, Black-and-white, Joint, Photography, Denim,
Calvin Klein
Shoulder, Black-and-white, Photography, Romance, Interaction, Stock photography, Muscle, Love, Monochrome photography, Hug,
Calvin Klein

Calvin Klein 50 jaar

Speciaal voor het 50-jarige bestaan van Calvin Klein underwear-lijn heeft het modelabel een capsule collectie ontworpen. De collectie – die in de campagnevideo wordt gedragen door Hailey en Justin Bieber, Kendall Jenner en A$AP Rocky – bestaat onder andere uit de bekende boxers en lingerie met elastische band waarop "Calvin Klein" te lezen is. De oude klassiekers zijn voorzien van een update en hebben een CK-print gekregen. Ook bestaan de collectie uit T-shirts, broeken en jeans, die vanaf nu zowel online als in Calvin Klein-winkels te verkrijgen zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion