Bella Hadid fietst in couture op een omafiets en eet poffertjes in het Rijksmuseum

Neem een kijkje achter de schermen bij de bijzondere shoot voor Vogue's Dutch Design Issue in Amsterdam.

Op de vraag of ze kon fietsen, antwoordde Bella Hadid met een ferme 'Are you kidding me, I'm half Dutch.' En zo reed het half-Nederlandse supermodel en coverster van ons nieuwe Dutch Design Issue op een oude omafiets door de tunnel van het Rijksmuseum, gekleed in een look van Sies Marjan. Neem een kijkje achter de schermen van deze bijzondere covershoot in Amsterdam waarbij Bella niet alleen geniet van typisch Hollandse poffertjes en de tunnel van het Rijksmuseum onveilig maakt op haar fiets, maar ook de restauratie van de Nachtwacht van dichtbij aanschouwt en poseert in de mooiste couture looks – gestyled door Vogue's Dimphy den Otter – voor de lens van fotograaf Sean Thomas.

Vogue's novembernummer met Bella Hadid op de cover ligt dinsdag 8 oktober bij abonnees en is vanaf donderdag 10 oktober in de winkels verkrijgbaar en hier online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid