Lila Moss schittert in nieuwe Marc Jacobs campagne van Nikkie Tutorials

De 17-jarige dochter van Kate Moss treedt langzaam in de voetsporen van haar supermodel mom.

lila-moss-campagne-marc-jacobs-beauty
Cindy OrdGetty Images

Lila Moss timmert hard aan de weg naar een succesvolle modellencarrière. Hoewel de 17-jarige dochter van de iconische Kate Moss al een jaar modellenwerk doet, maakt Lila maar zeer zeldzaam een verschijning. Zo werd het model afgelopen fashion week plotseling gespot met moeder Kate Moss tijdens de Longchamp-show in New York. Nu is het model te zien in een gloednieuwe campagne van Marc Jacobs Beauty met een bijzondere make-up look, gecreëerd door de Nederlandse Nikkie Tutorials.

Lila Moss en Nikkie Tutorials

In de campagne is het model te zien met de nieuwe Highliner van het merk - een glanzende eyeliner die de ultieme cat-eye creëert. Met een sun-kissed glow, vlijmscherpe jukbeenderen en haar roze jurk in ballerina-stijl, straalt het model op de beelden geschoten door Zoey Grossman. Op haar Instagram-account deelt Lila haar enthousiasme voor de nieuwe campagne: 'ik ben super enthousiast om de nieuwe Marc Jacobs Beauty Highliner Liquid-Gel Eyeliner te tonen die vandaag wordt gelanceerd'.

Lila's make-up look is gemaakt door niemand minder dan Nikkie Tutorials met drie kleurrijke varianten van de Highliner en een klassieke zwarte tint. Nikkie de Jager werd begin dit jaar aangesteld als nieuwe Global Artistry Advisor van Marc Jacobs Beauty. Ook zij laat weten trots te zijn op de lancering van het nieuwe product en de campagne: 'ik ben zo opgewonden om jullie de look te laten zien die ik heb gemaakt bij Lila Moss', zo deelt Nikkie op haar Instagram-account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het 17-jarige model vertelt aan InStyle Magazine dat ze zich vereerd voelt om wederom met Marc Jacobs samen te werken. 'Ik deed mijn eerste campagne met Marc Jacobs Beauty in 2018, dus het voelt nu als één groot gezin. Ik ken sommige mensen van het team zoals Katie Grand en Marc Jacobs al jaren en voel me nog steeds zo vereerd het gezicht van Marc's nieuwe producten te zijn.'

Eye, Cosmetics, Eye shadow,
COURTESY MARC JACOBS

Lila Moss' modellencarrière

In 2018 werd Lila Moss het gloednieuwe gezicht van Marc Jacobs Beauty, waarmee ze haar eerste grote modellenklus had binnengehaald en sindsdien langzaam in de voetsporen treedt van haar supermodel mom. Het merk was tevens de eerste die Kaia Gerber, de dochter van Cindy Crawford, strikte voor een campagne in 2016 toen ze 15 jaar oud was. Lila Moss staat ingeschreven als model bij het agentschap van haar moeder Kate Moss Agency.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion