Cara Delevingne en Olivier Rousteing lanceren Puma x Balmain unisex collectie

Het supermodel lanceert samen met de Franse ontwerper een unisex sportcollectie.

cara delevingne olivier rousteing balmain puma sneakercollectie
Puma x Balmain

Het Duitse sportkledingmerk Puma heeft de handen ineengeslagen met het Franse modehuis Balmain voor een exclusieve unisex collectie. Balmains creative director Olivier Rousteing en zijn muze Cara Delevingne zullen in samenwerking met Puma 35 unisex items lanceren geïnspireerd op traditionele bokskleding.

Puma x Balmain

De collectie bestaat uit 35 unisex items, variërend van sneakers tot kleding en accessoires. De volledige collectie is opgesplitst in twee subcollecties, waarvan enkele items geproduceerd en verkocht wordt door Puma, en andere door Balmain. Bepaalde items zullen in beide drops voorkomen en zullen dus ook door beiden merken worden verkocht. De kleding varieert van een zwart-gouden trainingspak tot een grafische minijurk met hoekige schoudervullingen. Sneakers zijn gemaakt met de Balmain-signature zoals grote gouden knopen, terwijl tops en hoodies de bekende matrozenstreep van het merk bevatten.

Countertop, Plumbing fixture, Bathroom sink, Mirror, Sink, Service, Tap, Porcelain, Cooking, Ceramic,
Puma x Balmain

Zowel Cara Delevingne als Olivier Rousteing zijn beiden dol op boksen, waaruit het idee voor deze collectie is ontstaan, zo vertelt Rousteing in een interview tegenover Women's Wear Daily: 'het idee is volledig geboren uit onze vriendschap. Cara vroeg me om met haar aan deze collectie met Puma te werken. We hadden een heel duidelijk beeld omdat we allebei dol zijn op boksen. We wilden deze samenwerking ook gebruiken als een platform om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen en individualiteit te vieren.'

Fashion, Performance, Footwear, Competition, Stage, Talent show, Performing arts, Event, Photography, Fashion design,
Puma x Balmain

Jonger publiek

Een van de redenen van de samenwerking tussen Balmain en Puma is het doel om een jonger publiek aan te spreken. 'Het universum van Balmain spreekt tot een hele generatie jonge mensen die niet noodzakelijkerwijs altijd toegang hebben tot high-end producten, dus het is altijd belangrijk voor mij om producten aan te bieden tegen verschillende prijsniveaus zodat deze doelgroep wel een Balmain stuk uit een van onze samenwerkingen kan kopen', vertelt Rousteing.

Room, Fashion, Bathroom, Plumbing fixture, Black-and-white, Style,
Puma x Balmain

Wat je kunt verwachten van de collectie? De casual allure van Cara Delevingne en de couture-essentie van Balmain gecombineerd met de sportvibe van Puma. De Balmain x Puma-collectie is vanaf 21 november verkrijgbaar in de Puma en Balmain-winkels en via de webshops van zowel Balmain als Puma.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion