Het was all about the legs bij de show van Calzedonia in Verona

De panty was de ware ster op de catwalk.

Calzedonia-show-verona-panty
Calzedonia

Het Italiaanse pantymerk Calzedonia toonde haar gloednieuwe Herfst/Winter 2019 collectie in het romantische Verona in Italië. De show, die tevens op het 60-jarige jubileum van de panty plaatsvond, was een waar spektakel waar de panty's de ster van de avond waren.

Calzedonia Show 2019
Calzedonia

Leg wear-show

Het hoofdkantoor van het in Verona gevestigde bedrijf werd voor de avond omgetoverd tot een luxueus Grand Hotel, dat als decor diende voor de show. Het Italiaanse label toonde tijdens de avond haar tweede leg wear-show, waar celebrities als Chiara Ferragni, supermodel Barbara Palvin en Tina Kunakey aanwezig waren. Verschillende stijlen maakten een verschijning tijdens de show, van panty's in de logomania-stijl met de letters CLZ verspreid over de ontwerpen, tot metallic en kleurrijke varianten. Ook waren geruite patronen, dierenprints en kasjmieren versies onderdeel van de show net zoals varianten vol strass steentjes en borduursels.

Calzedonia Show 2019
Calzedonia

Disco vibe

Een reeks modellen waaronder supermodellen Cindy Bruna - die de show tevens opende - en Blanca Padilla, toonden de nieuwste collectie van het merk. Hoewel modellen de catwalk afstruinden in bijpassende outfits met opvallende details, waren de panty's de ware ster van de avond, die een feestelijke disco vibe met zich mee bracht. De nieuwe collectie van het merk bevat voor ieder wat wils, van ingetogen minimalistische panty-ontwerpen tot bonte en kleurrijke glitter varianten. Bekijk de gehele show in onderstaande video. De items van de nieuwe collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar via de winkels en de webshop van Calzedonia.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion