Prada toont voor het eerst haar Resort-collectie in Japan

Voor het eerst reist het modehuis af naar het land van de kersenbloesem.

prada-resort-2021-collectie-japan 
Getty Images / Estrop

Resort-collecties en exotische locaties gaan regelmatig hand in hand. Logisch ook, wanneer je bedenkt dat resort-shows het ultieme vakantiegevoel nét iets meer aanwakkeren dan normaal. Ook modehuis Prada sluit graag aan in het rijtje der bijzondere locaties, en wijkt in 2020 uit naar Japan voor haar resort 2021 collectie, meldt WWD.

Prada in Japan

De show zal plaatsvinden op 21 mei, al is de precieze locatie nog onbekend. Wij hopen stiekem op een locatie vol flora en fauna, of anders gewoon in een uitzonderlijke ryokan, alstublieft. Het wordt in ieder geval de eerste show van Prada in Japan, een primeur, dus.

Eerdere resort-shows

Prada begon in 2017 met het tonen van resort-collecties, toen nog met een show bij het Fondazione Prada Osservatorio in Milaan. In 2018 en 2019 vormde New York het toneel voor de collecties, met shows in Midtown Manhattan. Alhoewel het modehuis recent ook al uitweek naar Azië: de spring 2020 show voor mannen vond plaats in Shanghai.

Chanel in Capri

Japan is een mooie toevoeging aan de resort-locaties die door andere modehuizen bekend zijn gemaakt. Zo zal Chanel op 7 mei haar resort-show in Capri houden, terwijl Max Mara op 25 mei juist afreist naar een koudere locatie: St. Petersburg. Ondertussen brengen wij alvast een bezoek aan de Japanse keuken, in het kader van in de stemming komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion