De nieuwe Sabbia-collectie van Pomellato bestaat uit moderne klassiekers en is een ode aan het vrouw-zijn

Bekijk Pomellato's gloednieuwe juwelen van de Sabbia-lijn, onder andere verkrijgbaar bij Schaap en Citroen.

pomellato-sabbia-collectie
Pomellato

Of je nu al op zoek bent naar een vervroegd kerstcadeau of jezelf wil verblijden met een welverdiend sieraad, bij Pomellato ben je aan het goede adres. Het van oorsprong Italiaanse juwelenmerk kenmerkt zich door diens tijdloze, maar toch zeer vernieuwende (en mogen we zeggen: oogverblindende) sieraden. Pomellato komt nu met een uitbreiding op diens bestaande Sabbia-juwelenlijn, een nieuwe collectie vol moderne klassiekers.

Pomellato's vernieuwde Sabbia-collectie

De nieuwe collectie is een ode aan het vrouw-zijn en bestaat uit een combinatie van geometrische vormen die geïnspireerd zijn door de maan en reflecterend zonlicht, waarbij rechthoeken de boventoon voeren – in samenspel met Pomellato's klassieke cirkel. Zowel de rechthoekige als cirkelvormige ringen komen in twee maten en in drie uitvoeringen zodat er eindeloos gecombineerd kan worden: roségoud met fonkelende witte, bruine of zwarte diamanten. En die matchen uiteraard met de bijpassende colliers, armbanden en oorhangers uit de Sabbia-lijn. Dat klinkt als de ideale aanvulling van je juwelencollectie, no?

Fashion accessory, Jewellery, Earrings, Metal, Diamond, Silver, Silver, Gemstone,
Pomellato

Italiaans vakmanschap

De geschiedenis van het Milaanse Pomellato begint in 1967. Als eerste Italiaanse high-end juwelier maakte Pomellato faam door haar onconventionele en kleurrijke sieraden van hoge kwaliteit. Het juwelenhuis kenmerkt zich door tijdloosheid, vakmanschap en elegantie, maar is altijd duurzaam en vernieuwend – zowel in haar ontwerpen als slijptechnieken. Daarnaast focust het merk zich op de schoonheid van vrouwen, en ondersteunt het initiatieven die waarden promoten als het empoweren van vrouwen, leiderschap en gelijkheid (we like!). Pomellato is onderdeel van het Franse luxebedrijf Kering, dat ook vooraanstaande modehuizen als Gucci, Saint Laurent en Balenciaga in zijn portefeuille heeft.

Pomellato bij Schaap en Citroen

Pomellato's nieuwe Sabbia-juwelen zijn onder andere verkrijgbaar bij high-end juwelier Schaap en Citroen, zowel online als in de juweliershuizen door heel Nederland. Schaap en Citroen verkoopt naast de sieraden van Pomellato meer dan genoeg andere sieraden vanaf 400 euro. Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op de website van Schaap en Citroen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion