Tiffany & Co. lanceert de meest luxueuze adventskalender van het jaar

Voor 120.000 euro is-ie van jou.

tiffany-co-advent-kalender-2019
Courtesy of Tiffany & Co

Van alle prachtige adventskalenders die het kerstschap rijk is, kan er maar één de kalender der kalenders zijn. Dat is dit jaar die van Tiffany & Co., die voor het eerst met een ultiem luxe (én gelimiteerde) variant op de proppen komen.

Tiffany & Co. adventskalender

Diamanten kunnen altijd, maar zijn vooral welkom gedurende de feestdagen, weet ook Tiffany & Co. Hun adventskalender bevat dan ook omgerekend cadeautjes tussen de 116 en 15.000 euro. Dat maakt dat de gehele kalender voor een whopping 120.000 euro te koop is. Moet je even voor in de buidel tasten, maar dan heb je wel létterlijk een diamanten adventskalender aan je muur hangen.

Limited edition

Achter elk 'hokje' in de kalender vind je een cadeautje in het bekende blauwe doosje van Tiffany & Co., van kettingen tot horloges. De kalender is ontworpen door kunstenaar en illustrator Pat Vale. Wie enthousiast is geworden, zal het een en ander moeten ondernemen om er eentje te bemachtigen: er zullen er namelijk maar twee in de verkoop gaan. Een daarvan is te koop in Engeland, en zal op 9 november te Harrods verkocht worden.

Mooiste beautykalenders van 2019

Adventskalenders zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Vooral luxe varianten of exemplaren met niche-producten zijn niet aan te slepen. Vogue zette daarom al de mooiste beauty adventskalenders van dit jaar voor je op een rijtje, mocht het je toch nét niet lukken om die van Tiffany & Co. te bemachtigen (of bekostigen).This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion