Kijk binnen bij het Vogue Man x de Bijenkorf event in Rotterdam

Om de nieuwe herenafdeling te vieren organiseert Vogue Man samen met de Bijenkorf een expositie over Rotterdamse streetstyle.

De herenafdeling van de Bijenkorf in Rotterdam is compleet vernieuwd en mooier dan ooit tevoren. Om die renovatie te vieren organiseert Vogue Man samen met de Bijenkorf een expositie over Rotterdamse streetstyle, gecureerd door Zahra Reijs, die vorige week vrijdag op 18 oktober feestelijk geopend werd. Onder genot van een hapje en een drankje konden gasten zowel de vernieuwde herenafdeling als de bijzondere foto's bewonderen. Bekijk bovenstaande video voor een impressie van een zeer geslaagde avond.

Streetstyle expo

Speciaal voor Vogue Man en de Bijenkorf hebben verschillende streetstyle-fotografen de straten van Rotterdam uitgekamd en de stijlvolste inwoners vastgelegd. Het resultaat daarvan is nu te bekijken op de vernieuwde herenafdeling van de Bijenkorf in Rotterdam. De beelden zijn gemaakt door Zahra Reijs, Otto Snoek, Koers von Cremer en Peter Martens. Zelf kijken? Plan dan snel je bezoek, want de expositie is nog te zien tot en met 2 november.

Vernieuwde herenafdeling

Na een maandenlange verbouwing is de nieuwe mannenafdeling in de Bijenkorf in Rotterdam een feit. Nieuwe designers zijn aan het assortiment toegevoegd, waaronder Burberry, Dolce & Gabbana, Moncler en Dsquared2. Naast een compleet nieuwe designerspace kun je bij de Bijenkorf in Rotterdam nu ook terecht voor een shop-in-shop van Canada Goose. On top of that kun je er een afspraak maken met personal shopper Ron Weil, die op basis van je wensen en voorkeuren een selectie uit de mooiste merken voor je samenstelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion