Doutzen Kroes draagt lederen jumpsuit tijdens MTV EMA's

Het supermodel was op zondagavond aanwezig in Sevilla om een award uit te reiken.

doutzen-kroes-mtv-ema's-leather-jumpsuit
Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images

Wie nog twijfelt aan de kracht van een lederen jumpsuit, wil éven de laatste look van het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes bekijken. Ze verscheen tijdens de jaarlijkse MTV EMA's in een exemplaar met oversized schouders en zilveren studs.

MTV EMA's 2019

Voor de MTV EMA's van dit jaar vertrok menig buzzing celebrity en artiest richting het Spaanse Sevilla, om aldaar wellicht een award in ontvangst te nemen. Doutzen was op zondagavond bij het evenement aanwezig om een award uit te reiken voor Best Hip Hop, die uiteindelijk naar Nicki Minaj ging (nog nét op tijd voor haar pensioen).

Doutzen Kroes in jumpsuit

Doutzen deed dat uiteraard in stijl. Ze verscheen in een prachtige lederen jumpsuit van Isabel Marant spring/summer 2020 op de rode loper. De opvallende kraag, zilveren studs en bijpassende riem maken het tot een award-waardig ensemble. Ze combineert de jumpsuit met ankle-strap hakken, zilveren statement-oorbellen (die niet zouden misstaan in het archief van Dior) en een strakke staart.

Look Joan Smalls

Het Puerto Ricaanse model Joan Smalls verscheen wederom aan haar zijde, tevens in behoorlijk noemenswaardige look. Zo koos ze voor een zwarte mini croptop waarin haar abs goed zichtbaar zijn. Daarbij droeg ze een roze, satijnen maxi-rok van Brandon Maxwell Spring-Summer 2020, met sexy split in het midden. Een look waar Dakota Johnson over mee kan praten, overigens.

joan-smalls-mtv-ema's-2019-look 
Kevin Mazur / Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes