De Bijenkorf in Rotterdam opent een compleet vernieuwde mannenafdeling

Deze gewilde labels zijn vanaf nu te vinden op de mannenafdeling in de Bijenkorf Rotterdam.

de-Bijenkorf-Rotterdam-vernieuwde-mannenafdeling
de Bijenkorf Rotterdam

De Bijenkorf huisvest de grootste modemerken voor zowel mannen als vrouwen in verschillende vestigingen door ons land. Eerder dit jaar werd de vrouwenafdeling van de Bijenkorf in Rotterdam vernieuwd, en werd tevens de oude gevel van het pand in ere hersteld. Nu heeft de mannenafdeling van de Bijenkorf in de Maasstad een drastische transformatie ondergaan. Vogue Man organiseerde eerder samen met de Bijenkorf een expositie over Rotterdamse streetstyle om de gerenoveerde herenafdeling te vieren, waar je naast de gebruikelijke merken vanaf nu een gloednieuwe designerafdeling en shop-in-shops van de mooiste merken kunt vinden.

Nieuwe mannenafdeling

De mannenafdeling bevindt zich vanaf nu in de kelder van het pand aan de Coolsingel en is met 1300m² flink in grootte gegroeid. Naast de vertrouwde mannenmerken is er nu ook een gloednieuw designergedeelte toegevoegd aan de afdeling, met merken als Dolce&Gabbana, Burberry en Moncler. Ook zijn er nieuwe shop-in-shops toegevoegd van merken als Sandro, Canada Goose en Hugo Boss. Bovendien is de schoenafdeling van het warenhuis een flink stuk groter geworden met de komst van ontwerpen van verschillende designerlabels. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je exclusief een afspraak maken met personal shopper Ron Weil, die je helpt bij het maken van een selectie uit de mooiste merken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Duurzame materialen

De gloednieuwe herenafdeling van de Bijenkorf in Rotterdam is tevens op een gehele nieuwe wijze ingericht. Daarbij is een grote focus gelegd op duurzame materialen. Zo is de paskamer volledig gemaakt van gerecycled leer en is er met zoveel mogelijk gerecyclede materialen gewerkt. Ook is rekening gehouden met de originele staat van het gebouw, dat een officieel rijksmonument is. Zo is het originele trappenhuis weer zichtbaar gemaakt en werden de authentieke stenen pilaren en het balkon in de winkel geaccentueerd en onderdeel gemaakt van de vernieuwde afdeling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion